Bloed in urine en eiwitten

  • #1

    hallo iedereen ik heb al 10 dagen last van misselijkheid en rare menstruatie pijn in me onderbuik. Ik zit ook aan de staal tabletten en dacht zal aan de bijwerkingen van medicatie liggen. Gisteren trok ik het niet meer het was niet zo hevig dat ik naar de ehbo moest maar ik had rare pijn in me onderrug en pijn in me flanken.. ook is die onderbuikpijn niet te harden. 

     

    Ik ben normaal aan de pil en kan niet zwanger zijn. Alhoewel ik heb wel vandaag een test gedaan en deze was negatief. Ook heb ik vandaag geen staal tabletten in genomen en ben ineens niet meer misselijk. Maar toen ik dus ging testen of ik zwanger was zag ik in het bekertje (plas wat ik opving om te testen) dat het bezuinig was en het stonk echt heel erg. Het was troebel dus reden genoeg om de ha te bellen. Ik sta ook bekend om blaasontstekingen maar ik plas wel normaal niets branderig dus helemaal ok.

     

    De assistente heeft de bloed nagekeken en zei dat er bloed in zat en eiwitten. Ik schrok best wel want wist niet wat ik me daarbij moest voorstellen. Ik zei of het niets ernstigs was en zowel de dokter als assistente zeiden nee het is niet ernstigs. Maar ja dan zit je thuis te googlen en denk je toch van jeetje zal het dit of dat zijn..  Ze vroeg ook of ik last heb van me onderbuik en dat is nu ineens afgenomen deze hele dag maar de zeurende pijn *niet heel erg* in de zin flanken van me rug is er nog wel

     

    Iemand bekend met probleem of wat her zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Het zou toch een urineweginfectie kunnen zijn. Of een beginnende nierbekkenontsteking. Als de klachten aanhouden, terug naar de huisarts en de urine op kweek laten zetten

    Reageer
    #3

    De misselijkheid is hier weer lichtjes aan de gang en de urine is inderdaad op kweek gezet

    Reageer
    #4

    Dan maar eens even afwachten wat er uit de kweek komt

    Reageer
    #5

    Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie; dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. Dit kan op kortere of langere termijn voor allerlei klachten zorgen.

    Ook zorgt pilgebruik voor de onttrekking van voedingsstoffen aan je lichaam, zoals magnesium, zink, ijzer, calcium, vitamine B C en E en taurine. Aan allerlei  kanten kan je dan ontregelingen en tekorten krijgen. Zo zijn stoffen als magnesium, vitamine C en B12, taurine en lysine belangrijk voor de ijzeropname in je lichaam. Een ijzerpilletje lost dan ook niet de oorzaken op. Staalpillen kunnen sowieso best heftig zijn en er zijn ook wel alternatieven voor die subtieler werken.

    Reageer
    #6

    De uitslag van de kweek is binnen en deze is helemaal schoon dus geen afwijkingen ben ik natuurlijk super blij mee maar de lage rug pijn echt bij de staartbeen en de misselijkheid zijn niet verdwenen. Vooral in de nacht is het een ramp! Me suiker is voor de rest prima me bloeddruk ook en ik heb totaal geen koorts maar wel voel ik me erg beroerd..

     

    Ik snap er niks meer van 🙁

    Reageer
    #7

    Ga dan in ieder geval wel terug naar de huisarts voor de aanhoudende klachten en vraag om een scan van je onderrug

    Reageer
    #8

    Ik heb sowieso een afspraak straks met de huisarts. 4 weken geleden waren er al foto's gemaakt van de onderrug (Ik had na de zwangerschap flinke bekkeninstabiliteit) en er was alleen lichte slijtage te zien.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Als je een bekkeninstabiliteit hebt, zouden de klachten daar ook vandaan kunnen komen.  Dan zou je naar een fysiotherapeut moeten gaan.

    Reageer
Reageer op: Bloed in urine en eiwitten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief