pijn bij plassen na abortus

  • #1

    Hallo ik had een vraag over na een abortus ik heb een abortus ondergaan maar sinds een paar dagen heb ik erg last bij het plassen als ik bijna klaar ben voel ik pijnelijke steken in mijn onderbuik . is dit normaal of kan het ook ernstig zijn. graag wacht ik op u antwoord.

    Reageer
    #2

    morgenochtend even met jouw ochtendurine naar de huisarts, misschien heb je een blaasontsteking. als dat het niet is zal de arts je verder willen onderzoeken.
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Zonder onderzoek en inzage in het medisch dossier is niet met zekerheid te stellen of de symptomen die u beschrijft bij u ongevaarlijk zijn.

    Hoewel een abortus provocatus geen al te grote gevaren met zich brengt indien deze ingreep wordt uitgevoerd door een ervaren medicus, bestaat er toch altijd kans op complicaties zoals een infectie, bloedingen, perforatie van de baarmoeder, bloedstollingsstoornissen of een cervixscheur. Het meest voorkomende verschijnsel na een abortus is een paar dagen sterker dan normaal vloeien. Het gebruik van een maandverband is dan meestal voldoende.

    Neem bij complicaties bij een medische handeling contact op met de behandelend arts of de huisarts.

    Reageer
Reageer op: pijn bij plassen na abortus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief