Verdoofdgevoel hele lichaam, buik en rug.

 • #1

  Ik heb nu een maand last van verdoofd gevoel in mijn hele lichaam. Het is begonnen bij tintelingen in vingers daarna verdoofd gevoel rechter lichaam en tegelijkertijd heel erg pijn in mijn nek en schouderblad. Daarna ging dat verdoofdgevoel over naar mijn hele buik en rug, mijn buik is opgezet alsof ik hoogzwanger ben en daarna de rest van mijn. lichaam. In mijn linke arm heb ik minder klacht. De dokter dacht aan nekhernia, Ik heb MRI scan gehad, ik wacht nog op uitslag die is er 10 april bekend. Maar dokter twijfelt nu of het een nekhernia is omdat dat verdoofdgevoel in mijn hele lichaam zit. Ik maak mij zorgen. Ik weet niet wat dit is. Hebben jullie enig idee wat dit kan zijn?

  Reageer
  #2

  Als je dokter het zo niet zeggen kan, zullen mensen op een forum,waar geen artsen zijn, het helemaal niet kunnen zeggen.
  Morgen krijg je de uitslag, dan krijg je betrouwbare informatie.
  Beter dus om daar op te wachten.

  Reageer
Reageer op: Verdoofdgevoel hele lichaam, buik en rug.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief