Niet lekker

 • #1

  Al 2/3 dagen heb ik last van me hoofd als ik naar links boven kijken of naar rechts boven ik voel me zo krachtloos ik heb helemaal nergens zin in ik voel me helemaal ziek met niezen continue en continue, ik heb geen corona maar wat heb ik dan wel? En wat ik her beste doen? Dit voelt zo verdomme niet leuk heb me werk afgebeld en wil gwn ook werken….. ziek zijn voelt zo niet leuk en machteloos wat kan ik beste doen mensen😩😫

  Reageer
  #2

  Wat dacht je van uitzieken?

  Reageer
  #3

  Volgens mij heb je gister al antwoord op deze vraag gehad.

  Uitzieken dus idd.
  En als je een flinke griep hebt,kan dat wel 2 weken duren.
  Je hoeft daar dus niet iedere dag een nieuw topic over te maken,heb je een nieuwe vraag,gebruik dan even hetzelfde topic

  Reageer
  #4

  suzan dits de eerste keer dat ik hier wat type ik snap niet waar de fuck jij zegt dat ik gisteren hier ook was met type, ik zag net een topic met iemand die de zelfde problemen heeft zoals ik maar dat betekent toch niet dat ik dat ben….. beetje een flauwe antwoord.

  Reageer
  #5

  Geen pasklaar antwoord maar je lichaam goed ondersteunen met lichte voeding en wat voedingssupplementen en natuurlijke middelen. Zo is onder andere zink belangrijk. Wat je hebt, weet ik niet. Dan zou je je huisarts moeten bellen. Als het wat grieperigs is, kan vlierbessensiroop je lichaam ondersteunen. In elk geval goed je rust nemen. Ziek zijn is dan een signaal van je lichaam om even alles los te laten.

  Reageer
  #6

  En btw ik persoonlijk heb liever dat John antwoord geeft want  ik heb beetje doorgelezen topics hier en Suzan geeft altijd korte kattige antwoorde na mijn mening en John geeft wat uitgebreider en betere postieve antwoord dus Suzan van jou heb ik niet echt een antwoord nodig maar bedankr voor je hulp

  Reageer
  #7

  Catootje bedankt voor je antwoord ik zou er rekening mee houden 👍🏼

  Reageer
  #8

  Dan nog slaat het nergens op exact dezelfde vraag opnieuw te stellen,zowel onder dat andere topic als in een nieuwe.

  Er is een duidelijk antwoord gegeven, door mij uitgebreider dan door John,dus dat je niet goed leest,is nu helemaal duidelijk😉

  En soms geef ik idd wat directere antwoorden. In topics van mensen die vragen naar de bekende weg of telkens door blijven vragen terwijl ze een duidelijk antwoord hebben gehad. Omdat een wat "kattiger" antwoord soms beter doordringt dan steeds weer een aai over je bol. Want dat dat echt geen effect heeft, is hier regelmatig te lezen......

   

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Beterschap! 💆‍♂️

  Reageer
  #10

  Grappig dit allemaal echt.. voel me dood ziek en dan denkt Suzan dat ik met een andere naam de zelfde vraag stel terwijl dat totaal niet waar is en ik zie nog iemand die “alias” heet die nu zich voor doet als mij of wat dan ook heel apart dit echt maar bedankt voor iedereen die me postieve info hebben gegeven sterkte naar iedereen❤️ En Suzan aub hou je mond met allee respect kattig meid, neem voorbeeld aan John man echt respect voor die John!! Respect en beterschap naar iedereen!

  Reageer
  #11

  "Iemand die zich voor doet als mij"

  Dat is iemand die net jij de naam "Alias" als alias gebruikt en je onder die nickname een aai over je bol geeft.....
  Blijkbaar ben je zo ziek ( of lees je zo slecht) dat het je niet opvalt dat 80% van de mensen op dit forum "Alias" of "Anoniem " als naam opgeeft. Je tenminste hopen dat ze niet echt zo heten.
  En ik begrijp niet waarom je mijn reactie niet als positief ziet,dan bedoel ik mijn eerste reactie op dat topic waar jij ook onder begon te piepen.
  Daar heb ik toch heel normaal gereageerd op wat te doen bij griepklachten.
  Maar daar zul je ook wel overheen gelezen hebben.

  Eén ding ben ik wel helemaal met je eens: diep,diep respect voor John dat hij eindeloos geduld blijft hebben met al die mensen op dit forum,die niet de moeite doen om even eerder gegeven antwoorden te lezen of op zn minst proberen iets zinnigs met die antwoorden te doen. Ongeacht wie die antwoorden gegeven heeft.

  Oh en voor ik het vergeet: heel veel beterschap hoor! Ik hoop van uit de grond van mijn hart dat je deze vreselijke griep zult overleven!
  Zorg goed voor je zelf, drink genoeg water en probeer een beschuitje en kopje bouillon te eten. En misschien wat extra vitamientjes.
  Hopelijk ga je het dan redden

  Reageer
  #12

  Kan het zijn dat mijn vragen niet aankomen? Ik zie ze er niet tussen staan.

  Reageer
  #13

  @Gdc Het forum heeft de laatste tijd vaker problemen

  Reageer
  #14

  Ik had mijn vraag bij een ander onderwerp gesteld maar deze is waarschijnlijk niet goed aangekomen.
  Ik heb nu al meer dan een week last van hoofdpijn. Het voelt meer als een drukkend gevoel op mijn gehele voorhoofd soms is het minder en soms voel ik het weer wat meer. Het komt en het gaat maar het is wel elke dag en verspreid over de dag. Paracetamol helpt weinig ik heb dit nog nooit gehad dat het zo lang aanhoud. Wel heb ik last van angsige gevoelens als ik iets merk of voel zoek ik dat meteen op op internet en ben ik bang dat het iets ergs is. Ook ben ik sneller geneigd naar de dokter te gaan als ik iets voel. Ik praat hier wel met iemand over bij de huisarts. Ook om deze hoofdpijn maak ik me zorgen en denk hier ook continu overna. En ik hou ook in de gaten of er geen andere klachten bij komen. Ik ben er de hele dag mee bezig. Ook heb ik last van een geluid in mijn oren als ik lig of als het stil is. Dan hoor ik een soort zee geluid maar dan erg hoog. Met sporten heb ik nergens last van. Moet ik me hier ook zorgen om maken? Ik ben 19 jaar.
  Ik hoor het graag.

  Reageer
  #15

  Het kan een gevolg zijn van je angststoornis. Stress en spanningen dus

  Reageer
Reageer op: Niet lekker
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief