Testosteron geen zin sex

 • #1

  Ik heb suikerziekte type2 en vorig jaar ik kreeg erectiestoornissen en door onderzoek testosteron was laag en als ik cafeïne drinkte ging ook me testosteron naar beneden laatste paar weken gestopt met cafeïne en ik gebruik androgel erectiestoornissen is verholpen maar vanaf eind maart ik krijg elkedag erectie maar geen zin in sex waarom? En overbodig testosteron is slecht voor je of andersom is goed voor je overbodig testosteron en afgelopen vrijdag na ontlasting ik kreeg geen erectie meer tot vandaag wat isde reden na ontlasting dat ik geen erectie kreeg

  Reageer
  #2

  Handigst lijkt me om eens wat aan je gezondheid te doen. Insulineresistentie kan je in principe omkeren met voeding, voedingssupplementen en beweging. Je lichaam kan gewoon zelf testosteron aanmaken als je goed voor je lichaam zorgt, met de juiste voeding en bepaalde voedingssupplementen. Onder andere zink is belangrijk. Is ook belangrijk voor de insulinegevoeligheid.
  Verder weet ik niet wat je met cafeïne bedoelt. Koffie of energiedrankjes. Dat laatste is natuurlijk helemaal slecht. Koffie zorgt voor meer stresshormonen in je lichaam. Beter een kopje niet te sterke thee en water drinken.

  Reageer
Reageer op: Testosteron geen zin sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief