Tietze in combinatie met heftige rugpijn

  • #1

    Sinds 10 jaar hebben ze bij mij tietze geconstateerd. Hier was altijd prima mee te leven. Tot ik vorig jaar bevallen ben. Sindsdien is de pijn ook uitgestraald naar mijn gehele rug. Ben ik 1 keer per 2 weken bij een manueel therapeut. Soms zit ik een paar nachten op de bank omdat ik de pijn liggend in bed niet kan verdragen. Zijn er mensen die dit toevallig herkennen of tips hebben? Binnenkort gaat er een reumatoloog naar kijken.

    Reageer
    #2

    Wat ik begrijp spelen er bij Tietze ontstekingsreacties. Dan zou ik daar wat aan doen. Kijken naar voedingspatroon en advies vragen over voedingssupplementen. Een arts heeft weinig tot geen verstand van gezondheid.

    Denk ook aan de rol van electromagnetische velden op je algehele gezondheid. Wifi, mobiele telefoon en bijvoorbeeld electrische wekker en electrisch fornuis zijn nadelig voor je gezondheid. In dit kader is ook slapen op een houten bed en matras zonder metalen gezonder.

    Reageer
Reageer op: Tietze in combinatie met heftige rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief