Kan ik door een boxer zwanger worden?

 • #1

  Hee, ik was afgelopen woensdag bevruchtbaar ik had ene ovulatie dag maar die middag was ik bij me vriend we waten best klef bezig en uiteindelijk was ik zonder onderbroek en hij wel nou hoorde ik dat je ook door een boxer zwanger kunt zijn, ik zit wel tijdje mee want ik zoek nou van alles op en ben een beetje door de war hij kwam tegen me kont aan hij ging er niet in en vervolgens daarna zat hij tussen me benen hij kwam er niet zo vaak tegen maar wel paar keer dacht ik ik heb gehoord dat als een man voor de zaadlozing naar wc gaat dat hij dan de zaadcellen die in zijn voorvocht ligt eruit wordt geplast ik hoop dat het zo is want ten toen hij klaarkwam denk zo 3seconde had hij zijn hand voor dus hij ving alles op zijn hand ik weet nog steeds niet wat ik moet doen heb veel mensen gesproken en die zeggen dat ik het niet kan worden en dat het een kleine kans is maar hij is er niet ongewenst dus ik zit er best wel mee ik hoop dst iemsnd een goede nieuws voor me heeft want ik heb namelijk geen morning-afterpil in genomen omdat ik dit allemaal las alvast bedankt en hoop op goed nieuws ...

  Reactie
  #2

  kan alsjeblieft iemand helpen zo sne mogelijk ik stress echt heel erg en ik wil dat ik geen stress leef maar een opluchting krijg!! Bedanken alvast!!

  Reactie
  #3

  Zo kun je niet zwanger raken

  Reactie
  #4

  het was wel met onderbroek? Maar klopt het wel dat als hij voor zijn zaadlozing naar de wc gaat dat zijn levende zaadcellen er mee worden uit geplast? Want ben nu ook te laat mee de morning-afterpil.. en ja de ene zei dat ik wel kon maar andere niet dus zit nu echt jn de war maar ik hoop dat ik het dus niet ben bedankt!

  Reactie
  #5

  Je raakt zo niet zwanger.

  Reactie
  #6

  Alleen dat met "voor de zaadlozing" klopt niet. Als hij NA de zaadlozing gaat plassen zijn ze weg

  Reactie
  #7

  isgoed bedankt !

  Reactie
Reageer op: Kan ik door een boxer zwanger worden?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief