flashback/deja vu daarna misselijk

  • #1

    Ik heb dit probleem al vaker gezien op internet maar nooit echt oplossingen of oorzaken gevonden. Misschien weet iemand iets hierover ?

    Soms krijg ik een deja vu gevoel, dit duurt ongeveer 10 seconden. En in deze 10 seconden denk ik aan iets wat ik ooit gezien heb, het lijkt een beetje op een soort droom, want als ik er aan terug wil denken weet ik niet meer wat ik 'gezien' heb. En na dit gevoel word ik licht in mijn hoofd, duizelig en misselijk. Een aantal keren zelfs moeten overgeven. Vaak blijft deze misselijkheid nog een uur aanhouden.

    Ik ben 18 jaar oud, de eerste keer dat ik dit kreeg was ik ongeveer 10 jaar oud, en toen heel lang niet meer. En sinds 2 jaar heb ik er soms weer last van. Het kan soms 2 x op een dag voorkomen, maar ook 1 x per 3 maanden. Ik dacht dat het misschien iets met stress te maken kon hebben, maar heb het soms ook als ik echt helemaal niet gestresst ben.

    Reageer
    #2
    1. Ik heb precies hetzelfde. Het is net of ik een soort van deja vu krijg of dat ik iets al gedroomd hebt. Het is heel duidelijk en duurt inderdaad 10 sec en daarna kan ik het niet meer herinneren  of uitleggen!word ook heel misselijk moet overgeven en moet altijd even liggen. Vind het wel eng worden.
    Reageer
    #3

    Ik herken dit ook! Ik zou echt willen weten wat het nou precies is en waardoor het komt. Ik had dit als kind al, maar de laatste tijd heb ik er weer last van en daarom besloot ik toch maar om het te googlen. Ik heb het nu 2 keer gehad dit jaar. Hiervoor al zeker 10 jaar niet. Moest beide keren overgeven zo erg was het misselijkheidsgevoel.
    ik hoop dat er meer mensen reageren die dit ook ervaren pff.

    Reageer
    #4

    Vandaag had ik een paar keer precies hetzelfde als hier boven beschreven.

    Zo,n 5 jaar geleden had ik precies hetzelfde.

    Geen idee wat het. Maar ben ook benieuwd hoe het komt.

     

    Reageer
    #5

    Misschien allen hsp ?

    Reageer
    #6

    Beste ik heb net hetzelfde en ik vond dit terug van jullie? Is al van een tijdje geleden. Weten jullie uiteindelijk wat er aan de hand is? Groetjes Audrey

    Reageer
    #7

    Ik heb dit nu een jaar.
    Al vaker naar huisarts geweest maar die kon er niets mee omdat hij de klachten niet kon plaatsen.
    Totad ik op internet stuitte op een onderwerp ovwr dejavu en epilepsie.
    Ik ben pas geleden in de scan geweest waar een goedaardige tumor is ontdekt wat deze symptomen veelaart.
    Nu wachtend op een operatie waarbij de tumor wordt verwijderd.
    Mijn leeftijd is 52.
    Laat je altijd verder onderzoeken en laat je niet wegsturen bij de huisarts!

    Ni

    Reageer
Reageer op: flashback/deja vu daarna misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief