pijnlijke ballen

  • #1

    hoi,

    Ik heb sinds gister last van een pijnlijke bal met pijn die uitstraalt naar het schaambeen. Ik denk dat je de pijn het beste als een soort zenuwpijn kan beschrijven. Hij is niet continue aanwezig en het ene moment heftiger dan het andere moment. Bij lopen of zitten voel ik hem meer dan wanneer ik lig (als ik lig voel ik helemaal niks). Verder heb ik mijn ballen meerdere malen goed gecontroleerd door mezelf en nog iemand anders, geen van beide kon iets voelen in de trant van een buitje, verharding oid.

    Heeft iemand ervaring met deze klachten? En is er bij evt teelbalkanker altijd spraken van een buitje, vergroting of verharding?

    Reageer
    #2

    Het zou een ontsteking kunnen zijn. Als de klachten aanhouden ga dan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Hallo ,

    Sinds een paar dagen geleden kreeg ik pijnscheuten aan mijn rechter bijbal . Het ene moment heb ik er een beetje last van, het ander moment bijna ondraaglijk ...

    Zoiets heb ik eerder nog nooit gehad? Ik ben nu 20 jaar en het is nu al een goeie week dat ik hier mee zit . Paracetamol helpt maar half, zelf als ik er 2 van 500mg inneem .

    Ik heb al bloed en urine laten testen (met schrik op de uitslag wachten) ik voel geen kieste of knobbel maar toch voelt het branderig aan , ik heb geen last bij het plassen . Maar dit word mij echt teveel ,

    Iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Is dit voor heel me leven of? Moet ik me zorgen maken of valt dit op te lossen met iets?

    Iemand tips? Zodat ik toch een beetje geruster ben?

     

    Danku!

    Reageer
    #4

    Het kan een infectie/ontsteking zijn. Je zult heel even op de uitslagen moeten wachten. combineer de paracetamol 1000 mg met 400mg ibuprofen.

    Reageer
Reageer op: pijnlijke ballen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief