Duizeligheid

  • #1

    Ik werk veel met computers heel de dag ik kreeg een serieuze aanval van duizeligheid tijdens mijn werk en nadien een beetje hoofdpijn.Ik heb inderdaad hoge bloeddruk sinds 10 jaar en neem medicaties maar natuurlijk heb ik een stresserende job en ben ik veel binnen dus vroeg me af wat u mij zou aanraden?

    Reageer
    #2

    Ik zou toch met de klachten naar de huisarts gaan voor verder onderzoek.

    Reageer
    #3

    Het kan verstandig zijn om goed voor je hele gezondheid te zorgen. Zorgen dus voor de juiste voeding. Een schommelende bloedsuikerspiegel kan vele klachten geven, zoals ook bloeddrukproblemen. Beter om geraffineerde suikers en witmeelproducten zoveel mogelijk te vermijden en bij elke eetmoment te zorgen voor voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels. Ook reageert niet iedereen goed op koffie. Dan kan je nog te maken hebben met voedingsovergevoeligheden. Stofjes als tyramine in onder andere kaas, worst en vette vis zorgen voor ontregelingen in je zenuwstelsel en bloeddruk.

    Dan kan je verder nog bepaalde tekorten hebben, allerlei vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren, zoals onder andere magnesium, vitamine B en D en omega 3, om er een paar te noemen.

    Verder zorgen voor de juiste ademhaling. Als je inspannend bezig bent heb je gauw de neiging om hoog en te frequent te ademen. Proberen toch goed door te ademen. Achter elk lichamelijk probleem schuilt ook een emotionele achtergrond. Ook daar eens aandacht aan besteden.

    Ook electromagnetische velden, zoals van computers geven een stressreactie in je lichaam en kunnen allerlei lichaamsprocessen verstoren. Er zijn wel dingen om je daartegen te beschermen.

    Reageer
Reageer op: Duizeligheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief