lucht maag moeilijk naar adem happen

  • #1

    weken en bijna een maand en half last mee met veel lucht op de maag,kben 4 keer bij dokter geweest zei dat er veel lucht op de maag was eventueel hyperventilatie.Had medicatie genomen zoals spasmomen en anderen niks helpt,is waar dat ik een stresserende job doe waar je veel moet babbelen en proberen te verkopen.Maar oke deze morgen had ik echt moeite naar adem happen veel lucht op de maag soms zelfs hartpijn of pijn aan de borst ,moet echt diep naar adem happen.Ik heb de hyperventilatie test gedaan had ik 45 maar zijn die symptomen dan het resultaat wat ik heb?Ben een beetje in paniek want is zeer storend en alhoewel dat ik een hoge bloeddruk heb en barnadipine neem en bisoprolol dacht ik misschien dat het van de bloeddruk zou kunnen komen of van mijn hart maar een paar weken geleden had ik een goede bloeddruk dus ik vraag me af wat te doen?

    Reageer
    #2

    Het zijn inderdaad symptomen die bij hyperventilatie passen. Als je er al langer last van hebt, kan het zelfs chronisch worden. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen.

    Kijk hier maar eens welke klachten er allemaal kunnen ontstaan door CHV.

    http://www.chronischehyperventilatie.nl/index.php?page=symptomen

    Reageer
    #3

    Als je een hoge bloeddruk hebt kan het verstandig zijn om ook wat aan de oorzaken te doen. Naast emotionele factoren speelt je voeding een rol. Zo is een stabiele bloedsuikerspiegel belangrijk. Beter zo min mogelijk geraffineerde suikers. Ook spelen er bij bloeddrukproblemen tekorten, onder andere aan magnesium. Tekort aan magnesium kan ook luchtophopingen geven. Dus goed voor jezelf zorgen, kan schelen in je klachten.

    Reageer
Reageer op: lucht maag moeilijk naar adem happen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief