Ik wil neuscorrectie

  • #1

    Ik wil heel graag een neuscorrectie doen omdat ik al best lang ontevreden ben met mijn neus. Ik heb geen lelijke neus, hij past zeer goed bij m'n gezicht. Alleen de zijkant vind ik niet zo mooi en de neusbrug is een beetje breed. En heb een lichte assymmetrie bij m'n septum.

    Nou ben ik laatst bij dr nolst trenite (neuschirurg) geweest in het jan van goyenkliniek en die zei dat de verzekering alleen het septumgedeelte vergoedt en dat ik zelf moet betalen voor m'n neusbrug. Dat komt neer op ongeveer 2000 euro en da's voor mij het goedkoopst. Hij zei dat hij m'n neusbrug mooier kan maken en een beetje smaller. De zijkant wordt dan ook beter.

    Ik kan alleen het bedrag in termijnen betalen. En de assistent zei dat ze geen betalingsmogelijkheden hebben. Wat dan overblijft is een lening maar dat kan niet met mijn 500 euro pm. :S

    Wat nu? Ik wil het erg graag laten doen. Iemand overigens ervaring met dr nolst?

    Reageer
    #2

    Sparen... Of accepteren wie je bent en hoe je eruit ziet. Vaak volgen er na cosmetische ingrepen nog meerdere door het verslavende effect. Dus misschien is een hele goed job zoeken wel de beste oplossing!

    Reageer
    #3

    Ik heb het afgelopen maand gedaan, ging super goed, ik heb wel soms pijn gehad, maar dat was niet echt erg. Ik ben blij met de resultaat, succes!

    Reageer
    #4

    Heb mijn neus ook laten opereren, prima resultaat, echt precies hoe ik het wou!

    Reageer
    #5

    Mag ik weten waar je jouw neuscorrectie hebt gedaan en voor hoeveel?

    Reageer
Reageer op: Ik wil neuscorrectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief