complicaties na besnijden"/> complicaties na besnijdenis - Medische Forum - Dokter.nl

complicaties na besnijdenis

 • #1

  Ik had een vraagje, ik ben vorige week vrijdag besneden, en sindsdien heb ik last van een aantal dingen. ik merk dat de penis heel erg stinkt, en er steeds (wond?)vocht uitkomt. ook is hij heel dik. en ik weet dat het niet goed is, maar ik heb afgetrokken, omdat het erg lastig was, en daarna ging ik een beetje kijken, en ik merkte al dat als ik vanaf bovenop kijk ik de huid er niet helemaal onderkrijg (omdat hij dik is) aan de onderkant en zijkanten wel redelijk. mar ik ging dus ff kijken en kwam tot de ontdekking dat ik mijn eikel een soort van kan optillen? en dan ontstaat er een soort gleuf in, en daar kan je de hechtingen met het vocht erg goed zien. maar ik vroeg mij af of die soortvan gleuf, normaal is? en als ik de eikel heel erg optil/ van links naar rechts beweeg lijkt het wel alsof het scheurt ofzo, ik vroeg mij af of dit normaal was? iemand die kan helpen.

  Groet, A

  Reageer
  #2

  Bij klachten of complicaties na een operatie, neem contact op met het ziekenhuis/de afdeling/poli waar je geholpen bent!

  Daar kunnen ze inschatten wat normaal is en bij welke klachten ( problemen met hechtingen of wond) je weer door een arts gezien moet worden.

  Reageer
Reageer op: complicaties na besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif