Klachten na elleboogoperatie

  • #1

    Vorige week ben ik geopereerd aan een elleboogbreuk. Ik voel met de dag dat ik mijn elleboog steeds weer iets meer kan strekken en draaien, echter heb ik een ander probleem waar ik me grote zorgen om maak.

    Ik kan mijn vingers niet meer strekken en omhoog doen. Dag na de operatie heeft de chirurg mij gezien en volgens hem kwam het door zwelling dat op een zenuw drukt. De zwelling is al over (aan de buitenkant dan) maar wordt het niks niet beter. Ik kan mijn hand wel in een vuist maken maar de vingers opzij en omhoog doen lukt niet. Het ziekenhuis zegt weer geef het de tijd… voor mij voelt het niet goed. Zodra ik probeer te bewegen voel ik dit in mijn pols tot middenarm. Het lijkt wel alsof ik spastisch ben het hangt maar. Is dit normaal na zo’n operatie?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou naar een fysiotherapeut gaan,die kan je waarschijnlijk wel vertellen of jou herstel een normaal verloop heeft of dat je weer bij de orthopeed aan de bel moet trekken.

    Reageer
Reageer op: Klachten na elleboogoperatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief