Rugoperatie

  • #1

    Hallo,
    Ik ben twee weken geleden aan een hernia in m'n rug L4-L5 maar heb nog steeds last van mijn linkerbeen. Dit had ook uitval voor de operatie.
    Ik werk als zorgkundige in een woonzorgcentrum. Heeft iemand een idee hoelang ik afwezig zal zijn op mijn werk. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Dankjewel

    Reageer
    #2

    Hey,

    Hoe lang je niet zult kunnen werken, kan niemand je vertellen helaas. Het herstel en het resultaat van de operatie kan per persoon verschillend zijn.

    Ik ben 6 jaar geleden geopereerd aan 2 hernia's,  L4/5 en L5/S1. Ik had ook uitval  van mn linkerbeen en bij mij is de kracht en coördinatie nooit weer helemaal goed gekomen. In het begin werd er gezegd dat de pijn er nog was omdat de zenuw nog geïrriteerd was door de operatie en dat dat op den duur beter zou worden. De pijn is idd na een aantal maanden steeds beter geworden. Maar als ik nu lang recht op zit ( ik rijd paard ) of lang sta, krijg ik nog steeds een doof onderbeen en pijn in mn voet.

    Maar ik heb ook van mensen gehoord dat ze na 8 weken weer aan het werk gingen en nooit weer last hebben gehad......

    Je moet vooral goed naar je lichaam luisteren en niks forceren,  dat is het allerbelangrijkste. En de oefeningen van de fysio consequent doen, dat helpt ook bij het herstel.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Ik heb een jaar geleden hernia operatie gehad. L5/S1. Na 4 weken ging ik weer werken. Eerst op 50,75 en toen 100 procent. Na 7 weken was ik volledig aan het werk. Bij mij was de pijn in mijn been gelijk na operatie weg.

    Reageer
Reageer op: Rugoperatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief