Pijn aan gehechte snede na liesbreukoperatie

  • #1

    Hoi,

    15 jaar gelden ben ik geopereerd aan een liesbreuk rechts en toen was dit met hechtingen aan de buitenkant, Die werden er na 3 weken uitgehaald en zover ik mij herinneren had ik er dan ook geen last meer van. Nu ben ik 10 dagen geleden geopereerd aan een liesbreuk links.  Nu werd dit langs de binnenzijde genaaid en aan de buitenkant kwamen strips.

    Enkel de wonde die er voor de rest goed uitziet heb ik nog pijn. Ze is niet verkleurd, is niet warm, ik heb geen koorts maar ik ben nogal rap bezorgd... ter info: ik heb de strips en verband zelf mogen weghalen vandaag.

    Voor de rest heb ik nergens nog last van, enkel voelt het aan de "snede" nog wat hard aan en zoals ik reeds zei ook pijnlijk.  Geen stekende pijn.  Gewoon pijn bij beweging.

    Iemand hier ervaring mee?

    Moet ik nu terug een afspraak maken in de kliniek of wacht ik nog even af gezien het nog maar 10 dagen geleden is dat ik geopereerd werd?

    Met vriendelijke groeten,

    Gunther

    Reageer
    #2

    Dat is toch vrij normaal na 10 dagen.

    Reageer
Reageer op: Pijn aan gehechte snede na liesbreukoperatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief