Wachtlijst van 5 maanden??

  • #1

    Hoi mensen,

    Ik ben 4 weken geleden naar de uroloog geweest, omdat ik heel mn leven al last heb van plotselinge pijn aanvallen aan mijn teelballen die na een onbepaalde tijd weer over gaan. Ik had toevallig op het moment van de afspraak pijn aan mijn linkerbal en dus besloten ze naar mijn linkerbal te kijken. Op het moment van de echo was de pijn weer weg en zagen ze een overflow. Ook is mijn linkerbal kleiner. Hierdoor denkt de uroloog dat ik last heb van torsie-detorsies. De uroloog vertelde me dat als ik meer dan 2 uur pijn ervaar ik zo snel mogelijk naar de eerste hulp moet aan. Ik heb nog dagelijks last van plotselinge pijnen aan mijn ballen die weer weggaan dus wil ik wel zo snel mogelijk geopereerd worden aangezien bij een torsie de bal kan afsterven.

    Sinds ik weet dat de pijn waarschijnlijk door torsie-detorsies komen leef ik in constante angst om mijn ballen te verliezen.

    Weet iemand hoe ik sneller geopereerd kan worden?

    Reageer
    #2

    Dat moet je met de uroloog bespreken. Maak dus een nieuwe afspraak

    Reageer
Reageer op: Wachtlijst van 5 maanden??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief