Vluchtige blindheid

  • #1

    Ik heb het afgelopen jaar een vijftal keer bij het wakker worden 's morgens last gehad van vluchtige blindheid aan het linkeroog (voor zowat 80%). Dit duurde telkens slechts een paar minuten.
    Bij de 2 laatste keren zat er maar een week tijd tussen vandaar dat ik er nu wat over opzocht op het internet. Moet ik mij zorgen maken? Moet ik dit laten nakijken?

    Thx

    Reageer
    #2

    Het wordt waarschijnlijk veroorzaakt omdat je oog tijdens het slapen op een kant van je hoofd niet helemaal gesloten is geweest, of er daardoor wat druk op je oog is komen te staan.
    Het is een vrij normaal verschijnsel.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. Is dit ook de verklaring als ik met zekerheid kan zeggen dat ik niet op de kant van dat oog gelegen heb? Ik weet immers met zekerheid dat ik op mijn rechterzijde lag.

    Reageer
    #4

    Het kan wel zijn dat je met wakker worden op je rechterzijde lag, maar neem van mij aan dat je zeer zeker ook op je linkerzijde hebt gelegen.

    Reageer
Reageer op: Vluchtige blindheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief