Gat/ Deuk in de lens van mijn oog

  • #1

    Ik heb nu enkele malen een gat/deukje geconstateerd op de grens van mijn pupil en mijn oogwit. Mijn ogen voelen erg geïrriteerd en gevoelig aan wanneer ik dat heb, het zelfde gevoel als wanneer er wind op een wondje komt. Ik ben bang dat mijn lens beschadigd is of misschien zelfs los laat. Ik heb dit nu ongeveer 4 a 5 keer gehad, elke keer op dezelfde plek maar na ongeveer een uur lijkt het weer weg te zijn, elke keer kon ik niet op tijd bij de huisarts terecht en was ik te laat om te laten zien wat ik bedoelde.
    Als ik dit google krijg ik eigenlijk helemaal geen match, dus wie weet kan iemand mij vertellen wat dit is en hoe ik de volgende keer moet handelen.
    Bij voorbaat dank,

    Rosa

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat je hoornvlies op een bepaalde plek soms loslaat.
    Ga naar de huisarts en laat je verwijzen naar de oogarts. Het zou ook te zien moeten zijn als je er geen last van hebt.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw reactie,
    ik ga morgen meteen een afspraak bij de huisarts maken. Goed om te weten dat ik niet hoef af te wachten tot ik weer een dergelijke reactie bij mijn oog krijg.

    Reageer
    #4

    Graag gedaan.

    Laat nog even wat weten als je bij de huisarts bent geweest.

    Reageer
    #5

    Volgens mij heb ik iets soortgelijks. Wat heeft jouw huisarts en oogarts gezegd?

    Reageer
    #6

    heel toevallig en ik heb het nu... toevallig heb ik ook al een paar x gehad... misschien door teveel scherm kijken? dit gebeurd bij mij als ik teveel tv kijk of computer

    Reageer
Reageer op: Gat/ Deuk in de lens van mijn oog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief