Rechteroog is verslechterd

 • #1

  Hallo, ik ben 19 en ik had een vraag. Sinds een paar maanden heb ik klachten aan mijn rechter oog, de klachten zijn als volgt:
  - droog oog
  -soms witte vlekken zien
  - soms pijn achter het oog
  - oog is wat groter in vergelijking met het linkeroog
  - een tijdje kon het oog iets minder goed sluiten en dat is met oogdruppels wel verminderd
  Het gekke is dat dit allemaal alleen aan het rechteroog is, nu heb ik eens een mri laten doen en daar zag je alleen dat het rechter oog inderdaad iets meer naar voren stond voor de rest geen afwijkingen te zien aldus de radioloog. Ik heb gisteren een uitgebreid optometrisch onderzoek bij de opticien laten doen, zelfs uitgebreider dan wat ze bij de oogarts soms doen. Foto van de netvlies en weet ik t allemaal. Ook de oogdruk en de lengte van de ogen zijn bepaald, daar was eigenlijk geen rare afwijkingen te zien maar wel zagen ze inderdaad dat de lengte van mijn rechter oog in mm iets langer is dan het linkeroog. Zelf denkt hij aan te lang kijken naar de beeldscherm van mijn telefoon de oorzaak is maar waarom dat alleen aan de rechterkant is heeft hij ook geen verklaring voor. Heeft iemand zelf een idee of hetzelfde? Want verder kom ik denk ik niet meer dan deze antwoorden.

  Reageer
  #2

  Iemand?

  Reageer
  #3

  Er zitten hier geen artsen of oogartsen of andere specialisten op het forum,je kunt je vraag blijven stellen,maar een antwoord waar je wat mee kunt,zal hier niet komen.
  De ervaring van iemand anders heb je weinig aan,omdat de klacht hetzelfde kan zijn,maar de oorzaak verschillend.
  Soms moet je dingen accepteren en het dan loslaten.
  En als je er toch steeds obsessief mee bezig blijft, daar hulp bij zoeken.

  Reageer
  #4

  Je hebt nou meerdere topics over hetzelfde probleem maar je gebruikt een andere vraagstelling.
  Het ene topic gaat over een uitstekend oog en dit of een slechter zicht.
  Het heeft echt geen zin om meerdere topics over hetzelfde onderwerp aan te maken. Je kunt zo over hetzelfde onderwerp afwijkende antwoorden krijgen. En daar heb je dus helemaal niets aan. Niemand kan je daar antwoord geven. Je hebt uitleg gehad over je oog. Als dat niet tevredenstellend is, moet je naar de oogarts gaan en daar uitleg vragen

  Reageer
Reageer op: Rechteroog is verslechterd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief