Aparte klachten ogen

 • #1

  Hallo, vanmorgen een hevige paniekaanval gehad omdat toen ik wakker werd (maar 4 uur geslapen) dubbel zag. Mijn eerste gedachte ging meteen naar MS omdat dit een eerste symptoom is en mijn moeder ook MS had. Ook de afgelopen dagen last van kleine blinde vlekjes in m’n ogen (vooral links denk ik). Heb vanmorgen de spoedpost gebeld en mocht na een paar uur langs komen. De arts was niet erg sympathiek en begreep m’n angst wel in relatie tot mijn moeder maar geruststellen deed hij niet. Hij zei dat een neuroloog nu niks gaat doen en ik het maar een paar weken aan moet kijken, uiteindelijk zei hij aan t eind dat t wel eens vermoeidheid kon zijn. Aan de ene kant klinkt het logisch aan de andere kant blijf ik maar denken aan MS. Nu vraag ik mij af; kunnen deze klachten gerelateerd zijn aan oververmoeidheid?

  Reageer
  #2

  Het zijn klachten die eerder aan vermoeidheid te linken zijn dan aan MS

  Reageer
  #3

  Hallo, is dit echt mogelijk? Ik kan er niks over vinden en ben zo bang.

  Reageer
  #4

  ja dat is echt mogelijk

  Reageer
  #5

  Bedankt. Ik ben nu sowieso moe omdat ik afgelopen nacht 4 uurtjes sliep en toen dus wakker werd en dubbel zag. M’n ogen voelen nu ook enorm moe. Ben bang om te gaan slapen. Durf niet alleen te zijn. Blijf de beelden van m’n zieke moeder maar zien en denk nu dat ik het zelf ook heb.

  Reageer
  #6

  Ik denk dat het toch goed is om te slapen. Je bent oververmoeid

  Reageer
  #7

  Bedankt John ik vind het heel fijn dat u de tijd neemt om te reageren. Hoelang kan dit aanhouden, ik heb die vlekjes al sinds maandag/dinsdag ongeveer.

  Reageer
  #8

  Je hebt veel angst/spanningen en je slaapt te weinig... En als je over de vlekjes gaat stressen ( in paniek raken) gaat dat niet zomaar weg.
  Je hebt voldoende slaap nodig en voor je angsten ( waarvan ik natuurlijk begrijp dat je ze hebt) zou je eigenlijk naar een psycholoog moeten gaan.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ben al een tijdje in behandeling, ging steeds beter maar nu dus helaas een terugval omdat ik bang ben dat er iets ergs met me aan de hand is.

  Reageer
  #10

  Zo'n terugval kan altijd wel eens voor komen. Maar dat gaat dan ook weer voorbij hoor

  Reageer
  #11

  Er is niets ergs met je aan de hand, maar gewoon oververmoeid.

  Reageer
  #12

  Bedankt John.

  Reageer
  #13

  Ben ik weer, voor nog een klein beetje geruststelling. Net even half uurtje in slaap gevallen op de bank. Ik werd wakker en weer zag ik een klein beetje dubbel. Het was niet zo erg als vanmorgen maar het lijkt wel alsof m’n ogen zoveel moeite hebben elkaar te corrigeren. Zit ook nog zo in over die lichte vlekjes. Kan dit echt van angst/oververmoeidheid komen. Toen die eerste klachten met vlekjes begonnen leek ik nog niet echt moe te zijn 🙁

  Reageer
  #14

  dat is echt een gevolg van angst en vermoeidheid

  Reageer
  #15

  Ik las dat iemand zei dat wanneer dubbel zien bij wakker worden dat dat bijna altijd een symptoom is van hersenschade zoals MS

  Reageer
Reageer op: Aparte klachten ogen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief