Pijn onder ooglid

  • #1

    Goedemiddag,

    Tijd geleden gestart met blepharitis doekjes.
    Nou maakte ik hier mee ook de binnekant van mijn onderooglid schoon (wreef ik een beetje aan de binnekant van mijn ooglid met het doekje).

    Nu zit ik al ruim een half jaar met twee 'stroeve' plekjes in beide ogen. links en rechts onderin tussen het miden en de traanbuis in. Bij elke knipperbeweging krast/wrijft dit over mijn oog. Mega irritant en pijnlijk, soms gaat het oog ook tranen of voelt het alsof er een hele schaafplek op zit. Ik heb hier continue last van ook bij het sluiten van de ogen en slapen en bij het knipperen. Bij de oogarts zien ze niet echt iets aparts krijg ik druppels en dat helpt voor geen meter. Het is constant op de zelfde plek in het oog aanwezig onder de ooglid rand aan de binnekant.

    Ik ben ten einde raad, heeft iemand tips hoe dit verholpen kan worden? Tacrolimus? droge ogen specialist met probling van de meiboomklieren?

    Ik hoor het heel graag ๐Ÿ™

    Reageer
Reageer op: Pijn onder ooglid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief