Lenzen – Probleem linkeroog

  • #1

    Beste lezers,
    Na 23 jaar met een bril door het leven te zijn gegaan heb ik onlangs besloten over te gaan op lenzen. Heel prettig, ik voel me er comfortabeler bij en mijn omgeving is eveneens enthousiast.

    Echter gaat er iets mis. Ik heb daglenzen via een grote keten. Zij kunnen door mijn sterkte en cilinder maar een soort lens bestellen. Ze zeggen dat ik er aan moet wennen. Bij mijn rechteroog ging dat probleemloos, links ellende. De lens is de hele dag voelbaar en uiteindelijk droogt mijn oog uit. Al twee keer heb de lens niet van mijn oog afgekregen. Daar moest echt een grote hoeveelheid lenzenvloeistof aan te pas komen, en een hoop pijn. Bij het rechteroog zijn ze binnen 3 seconden uit.

    De grote keten zegt dat het gewenning moet zijn en dan maar de lenzen een paar uur moet dragen ipv hele dagen. (8-12u) Mij lijkt het dat ze gewoon de verkeerde lens leveren maar dat niet zeggen omdat er niets anders leverbaar is wegens mijn sterkte en cilinder.

    Heeft hier iemand ervaring mee?

    Reageer
Reageer op: Lenzen – Probleem linkeroog


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief