Koppijn en misselijk na 1e keer indoen van zachte lenzen met cilinder.

  • #1

    Iemand die weet of je gelijk goed moet zien met zachte lenzen met cilinder of dat je ogen moeten wennen en je misselijk kan zijn en hoofdpijn kan hebben?

    Na nachtlenzen geprobeerd te hebben en veel klachten van gekregen heeft de opticien bedacht dat ik zachte 2-weken lenzen zou moeten proberen. Ik bleek allergisch voor de eerste 2 vloeistoffen en mijn linker lens paste niet goed, wat ik direct had aangegeven bij het passen maar ze zeiden dat ik even moest wennen.

    Ik kom dus een uur geleden van de opticien vandaan en heb geen idee of dit normaal is wat ik voel of niet. Dus vandaar hier mijn vraag.

    Toen ik rechts inzette had ik nergens last van en zodra links in ging voelde ik hem een stuk meer zitten dan recht ( wat ik ook bij de harde nacht lenzen had). Ik had gelijk slecht zicht, alsof ik iemand anders zijn bril met hogere sterkte had opgezet. Ik gaf dat gelijk aan maar ze zei je ogen moeten nog even wennen want er zit nu veel vloeistof onder de lens.  Ik vroeg hoelang, maar dat verschilde per persoon zei ze. Mijn zicht is iets beter nu maar nog niet optimaal. Maar wat dus super irritant is, is dat ik hoofdpijn heb wat doorstraald naar m'n bovenkaak en misselijk ben (soort van wagenziek).

    En aangezien ze ook weer met het zelfde merk vloeistof aan kwam zetten als bij mijn harde lenzen waar ik een allergische reactie op kreeg, ben ik dus bang dat ik iemand anders z'n lenzen heb gekregen.

    Weet iemand of dat normaal is of niet?

     

    Reageer
Reageer op: Koppijn en misselijk na 1e keer indoen van zachte lenzen met cilinder.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief