Dagelijks buikpijn, vooral bij opstaan

 • #1

  Ik heb al een paar jaar klachten die het meest lijken op buikpijn. Via de internist is er een darmonderzoek gedaan en daarbij leken al mijn organen (diegene die ze kunnen checken) in orde. Wel bleek ik wormen te hebben, daarvoor heb ik een 5 daagse kuur gehad van 2 pillen per dag. bij de laatste controle (2 weken geleden) is mijn bloed onderzocht en mijn ontlasting. daarbij zijn geen sporen meer gevonden van wormen en ook mijn bloed was prima in orde.

  De internist vertelde mij dat mijn klachten nog wel 6 tot 12 maanden kunnen aanhouden voordat ze over zijn. Ik twijfel of de klachten die ik heb inderdaad het gevolg zijn van de wormen die ik had.

  Als ik zo eens mijn klachten in kaart breng heb ik het vermoeden dat er een link is met mijn blaas.
  Vaak word ik meerdere keren per nacht wakker met veel pijn (te beschrijven als buikpijn en krampen) en dan ga ik een kleine boodschap doen. ik hoef echter maar heel weinig te plassen, toch voelt het als een opluchting.

  's ochtends als mijn wekker gaat heb ik de grootst mogelijke moeite met opstaan. De buikpijn die ik dan ervaar duurt geregeld tot rond het middag uur. In de meeste gevallen wordt het dan minder, maar ook dat is niet altijd het geval.

  Zijn er mensen met soortgelijke klachten en een idee hebben waar het vandaan komt ?

  Of is de kans toch groot dat het nog de gevolgen zijn van de wormen en moeten mijn darmen (zoals mijn internist zegt) herstellen hiervan ?

  Hopelijk kan iemand me verder helpen met mijn klachten.

  Reageer
  #2

  Je internist heeft wel een punt. Afhankelijk van hoelang een parasieteninfectie heeft geduurd, kan het inderdaad lang duren voordat de darmen zich weer hebben hersteld.

  Reageer
  #3

  Het heeft waarschijnlijk jaren geduurd, deze klachten heb ik al zeker 2 jaar.

  Als ik heb geplast lijkt de pijn enigszins af te nemen, vandaar dat ik een vermoeden heb dat het met m'n blaas te maken heeft.
  ook komt de pijn vaak uit m'n linker en rechter zij welk orgaan zou dat kunnen veroorzaken ?

  Reageer
  #4

  Daar zitten vooral je darmen.

  Reageer
  #5

  Goeiendag

  Ik heb pds, eN probeer glutenvrij t eten.

  Ik sta elke ochtend op met vervelende buikpijn

  Haast geen ochtend waar ik zonder pijn wakker word.

  Ik weet verder niet waar t aan licht.

  • Zijn hier mensen die dat herkennen

   

  Reageer
  #6

  Ik heb echt EXACT het zelfde, elke ochtend word ik wakker van de pijn en ren ik naar de wc. T zijn echt steken in mijn linker en rechter zei. Als ik geplast heb is “de druk er af” maar de pijn blijft nog wel in mindere mate aanwezig. Ook mijn urine is echt vies van geur dan. Ik heb ook urine onderzoek gehad en daar was niets in te vinden. Heb deze klachten ook al 2 jaar bijna en word niet serieus genomen

  Reageer
Reageer op: Dagelijks buikpijn, vooral bij opstaan
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief