Witte vlokjes in urine

  • #1

    Ik ben een vrouw van 42 jaar en heb de verschijnselen van een blaasontsteking, zoals een branderig gevoel, aandrang en witte vlokjes in de urine. Ik heb vandaag mijn urine laten testen bij de HA.
    Deze constateerde dat er geen ontsteking aanwezig was en dat die witte vlokjes ws epitheelweefsel van de blaas waren, wat meer voor komt.
    Als de klachten niet overgaan, moet ik mijn urine nogmaals laten testen.
    Mijn vraag is nu:Is het normaal dat er witte vlokjes in urine zitten die je met het blote oog kan waarnemen? Kan dat epitheelweefsel van de blaas zijn en kan dit duiden op een ziekte?

    Reageer
    #2

    Dat kan inderdaad maar hoeft niet perse op een aandoening of ziekte te wijzen.

    Reageer
    #3

    Er moet geen actie ondernomen worden als continu de vlokjes zichtbaar blijven in de urine? Er waren ook een paar keer flinke grotere vlokken te zien.

    Reageer
    #4

    Als de vlokjes continue aanwezig blijven, is verder onderzoek wel aangebracht. Dat kan dan met een verwijzing naar de uroloog voor een cystoscopie

    Reageer
    #5

    Ik heb heel veel witte vlokken in de blaas.Blaas is verder schoon..Vlokken zitten dicht bij de urine leider.wat kan dit zijn. Urine helemaal schoon.Bij een echo lijken de vlokken op blaadjes aan een boom die heen en weer bewegen.

    Reageer
    #6

    Ik zou het zo niet kunnen zeggen. Dat is een vraag voor de uroloog

    Reageer
Reageer op: Witte vlokjes in urine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief