Raar irritante gevoel links beneden in mijn buik

  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een week een raar irritante gevoel links onder mijn buik..
    Als ik met mijn 2 vingers onder mijn ribben links even diep erin ga voel ik pijn.
    deze pijn gaat na paar seconden weer weg en blijft soms irriteren..
    Ik dacht aan een niersteen of dergelijke..
    maar weet er echt vrij weinig van.
    Ben een jongen van 17jaar.

    Reageer
    #2

    Helaas is het niet mogelijk om een medische diagnose te stellen zonder lichamelijk onderzoek door een arts die jouw medische dossier kent en weet wat je in het verleden voor ziektes hebt gehad. In het algemeen zijn nierstenen bij jonge mensen erg zeldzaam. Bovendien stemmen jouw symptomen niet direct overeen met koliekpijn die vaak bij nierstenen optreedt. Toch is er iets aan de hand, want je hebt pijn, tenminste, dat schrijf je. Waar ik het eerst aan moet denken is een gespannen spiertje dat wat verkrampt raakt bijvoorbeeld als gevolg van een verkeerde houding waardoor het spiertje overbelast is geraakt. Doe je bijvoorbeeld sinds twee weken andere dingen dan ervoor, omdat jouw klachten dus pas twee weken duren? En heb je misschien nog andere symptomen, die je nu niet noemt?

    Reageer
    #3

    Nja niet echt pijn maar meer irritante gevoel. Zeg maar hij brandt voor 1 seconde en gaat hij weer weg en dan voor paar minuten en dan is hij helemaal weg. Nu bijvoorbeeld is het rechts van navel. Voor 5 minuten knipperende branding. Het lijkt wel iets in mijn darmen dat daar niet hoort.

    Reageer
    #4

    Hoe is de ontlasting de laatste weken? Zijn er opvallende veranderingen waar te nemen? Omdat u aangeeft dat de klachten afwisselend links en rechts in de buik zijn, lijkt uw suggestie voor de hand te liggen. Darmproblemen laten zich vaak herkennen aan de veranderde stoelgang namelijk.

    Reageer
    #5

    Ontlasten gaat gewoon zoals altijd.
    Geen problemen.
    Het is ook eerste keer dat ik iets ergens in me buik iets voel.
    misschien is het standaard veelvoorkomende iets?

    Reageer
    #6

    heb je de afgelopen weken last van vermoeidheid? zelf heb ik ook sinds kort dit irritante gevoel en ben ik vaak erg moe. zelf ben ik hierdoor bang voor lintwormen.

    Reageer
    #7

    Lintwormen?

    Is er iets vreemds in je ontlasting te zien dan?

    Reageer
    #8

    Miss ligt het aan de stress, ik persoonlijk heb bijvoorbeeld last gehad van paniekaanvallen en het kan zijn dat jij onbewust zonder dat je het weet de spieren rondom je maag hebt overbelast. Dat komt omdat je van de paniek of stress niet goed ademt. Probeer misschien door je buik te ademen en iets ontspannends te doen. Ik weet dat het cliché is maar probeer er niet aan te denken. Dan gaat het vanzelf over. Hopelijk helpt dit!

    Vriendelijke groet,

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Raar irritante gevoel links beneden in mijn buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief