Flank/blaas pijn en terugkerende infecties

  • #1

    Goedenavond,

    Ik kreeg 2 jaar geleden voor het eerst 2 keer achter elkaar een blaasontsteking. Ik bleef hierna klachten houden alleen er kwam geen blaasontsteking meer uit maar bacteriele vaginose (vaginale infectie door de antibiotica). Hier heb ik toen ook nog een aantal keer antibiotica voor gekregen maar het bleef terug komen en ben toen door verwezen naar de gynaecoloog. Ik moest wachten op de gynaecoloog en in de tussen tijd werden mijn klachten minder. De gynaecoloog kon inprincipe ook niet meer doen als de huisarts ze hadden een kweekje gedaan maar dat bleek toen goed te zijn en ze hadden adviezen gegeven die ik al volgde. Maar ik bleef wel pijn in mijn flanken houden zo op en af en ook soms een druk gevoel bij het plassen en af en toe ook een nare vaginale geur. Kort erna kreeg ik last van vaginale schimmelinfecties die niet weg gingen ben weer behandeld door de dokter en gynaecoloog maar het gaat niet weg en het blijft terug komen…. Heb nu normaflor gekregen maar dat doet ook niet veel en moet het afwachten zij de gynaecoloog ookal heb ik er zo erg last van.

    Maar ik bleef ook die flank pijn houden (pijn in zij) zo op en af, druk bij het plassen en soms ook irriterend gevoel in de blaas en de gynaecoloog zij dat dit ook niet past bij een vaginale schimmel en dat dit stukje daar niet aan gelinkt is.

    Mijn nierfuncties zijn nagekeken en dat is goed, urine is schoon. Geen diabetes is ook nagekeken. Wat in godsnaam is het dan toch?

    Ik ben mij nogal radeloos met en de blaas klachten en flank pijn die onverklaarbaar is.. en ook de terugkerende vaginale infecties.. wat moet ik doen?

    Alvast dank

    Reageer
Reageer op: Flank/blaas pijn en terugkerende infecties


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief