Klachten blaas, urine op kweek

 • #1

  Hallo,

  ik ben afgelopen vrijdag bij een body to body massage geweest. Ze heeft mij gemasseerd met massage olie en een happy end bezorgd. Ook is ze met haar handen een beetje langs mijn anus geweest. Niet er in en ook niet vaak. In het heetst van de strijd ben ik zo dom geweest om haar met haar vagina over mijn penis te laten rijden. We hebben geen penetratie gehad.

  Sinds die avond/zaterdag was mijn blaas al lichtelijk geïrriteerd, maar dat heb ik wel eens eerder gehad. echter werd het in de nacht van maandag op dinsdag heel erg branderig en is het continue aanwezig.

  Vanmorgen heb ik mijn urine ingeleverd voor een eventuele blaasonsteking. Er waren bacteriën in gevonden, maar het was (nog) geen blaasonsteking. Ze hebben het op kweek gezet en morgen weet ik meer. Ze willen kijken of zich er nog iets ontwikkeld.

  Ik zit nu met de volgende vragen:

  1. Kan dit ook een SOA zijn? En kunnen die klachten wel zo snel al ontstaan? Vanwege de incubatietijd. Voor de rest heb ik geen andere (zichtbare) klachten. Alleen ene brandend gevoel, meer aandrang etc.
  2. Kunnen ze ook zien als het wel een SOA is?

  Dankuwel alvast!

  Reageer
  #2

  Van een soa zou je zo snel geen klachten moeten krijgen. De olie kan wel een oorzaak zijn van de klachten als die in de urinebuis is gekomen.
  Of een soa al zou kunnen worden vastgesteld betwijfel ik op die korte tijd

  Reageer
  #3

  Oké, zojuist de uitslag gekregen. Geen ontsteking, zat wel beetje bloed bij de urine. Vanmiddag een afspraak bij de huisarts. Ze denken misschien aan een niersteentje volgens de assistente.

  Is dit logisch? Of is het misschien toch een soa?

  Reageer
  #4

  Hallo John,

  Twee keer kweek gehad, alleen erotrycyten, geen blaasonsteking. Chlamydia en gonorroe negatief.

  doxy hielp niet en nu ofloxacine 400mg. Na 30 uur nog geen verschil. Huisarts zegt dat ik hierna anders doorverwijzing uroloog krijg.

  kan het ondanks de korte periode qua klachten geen mycoplasma of trich zijn? Ik ga er morgen een thuis test voor doen. Ik lees dat mycoplasma na twee dagen al klachten kan geven, maar wel langzaam groeit. Wat denk jij?

   

   

   

  Reageer
  #5

  30 uur is ook wel wat kort hoor...
  Thuistesten?

  Reageer
  #6

  Ik had wel verwacht dat na ongeveer twee dagen het wel iets zal doen. Maar goed.. we wachten af.

  Het is een test die je thuis doet en op stuurt naar het lab.

  https://soacare.nl/soa-testen/mycoplasma-trichomonas/

  Reageer
  #7

  Kan wel wat langer duren voordat een antibioticum echt gaat werken en de klachten verminderen.
  Ik ben geen fan van dhz testen. En zeker niet wat mycoplasma en trichomonas betreft. Veel te veel fout gevoelig. Ik ben van mening dat dit testen zijn dia via huisarts of uroloog gedaan zouden moeten worden

  Reageer
  #8

  Oke, duidelijk. Wat is jou visie dat het eventueel myco of trich kan zijn? Huisarts sloot het uit, omdat er geen afscheiding is. Daarnaast is het vrij kort dat er klachten onstonden. Toch maak ik mij zorgen. Wat denk jij?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik denk niks... laat het testen dan weet je het 100% zeker

  Reageer
Reageer op: Klachten blaas, urine op kweek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief