Verdikking/ blaasontsteking?

  • #1

    Goedemiddag,

    Ik heb sinds dinsdag/woensdag een brandend gevoel van onder. Dit kwam een dag nadat ik geslachtsgemeenschap heb gehad (Veilig, kan geen soa zijn) Het branderig gevoel staat niet direct in verband met plassen en voel ik vooral wanneer ik ga staan of ga zitten, of de trap afloop/druk uitoefen. Ook is mijn (vermoedelijk) lymfeklier pijnlijk en licht opgezet in mijn rechter lies.

    Ik heb toen mijn urine ingeleverd bij de ha, omdat ik bekend ben met een blaasontsteking. Ik kreeg mijn algemene ab kuur (Furabid) die ik nu voor de derde dag slik. De ab heeft tot nu toe geen invloed op het branderige gevoel en de lymfeklier. Ik heb een candida/bacterie test gedaan, die was negatief. Ik heb af en toe verhoging (me temp komt niet onder de 37 en boven de 37,8).

    Nou ging ik eens kijken vanonder zeg maar, en viel mij gelijk op dat er voor mijn plasgaatje iets opgezwollen zit. Het is niet rood, maar gewoon huid wat mij nog nooit is opgevallen. Nou kijk ik ook niet vaak daar beneden dus zou het er altijd al gezeten kunnen hebben.

    Ik in paniek de ha gebeld, verteld dat dit door de blaasontsteking zou kunnen komen. Ik nog extra uitgelegd dat het echt van buiten zit, rondom mijn plasgaatje. Voor haar geen reden om een afspraak te maken en ik moet de ab kuur afwachten.. Verder voel ik me over het algemeen prima, geen steken, pijn ergens anders etc.  Nou, ik ben nog niet gerustgesteld. Daarom vroeg ik mij af; herkent iemand dit?

     

    Reageer
Reageer op: Verdikking/ blaasontsteking?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief