Kunnen volwassen mannen nog een ongelukje krijgen?

 • #1

  Hij zat een uur in een kapotte lift en moest daarvoor al.

  Reageer
  #2

  Waarom zouden volwassenen dat niet kunnen?

  Als je moet, dan moet je en dan loopt het eruit. Dat is niet leeftijd gebonden maar gewoon een reactie van je lichaam dat die blaas leeg moet omdat hij te vol raakt......

  Reageer
  #4

  ik ben een man van 47 en
  heb zelf ook vaak last van ongelukjes

  Reageer
  #5

  Bedankt Alyssa. Is het dan normaal dat er eerst een soort grote straal komt die je nog wel kunt verbergen en tien minuten later de hele plas die niet meer te stoppen is ?
  Vooral dat laatste is uiterst gênant en dan is zijn blaas toch weer wat leger.

  Reageer
  #6

  Ik ben veel op de weg Petra. Dan moet je het nogal eens heel krampachtig ophouden en ik heb eerlijk wel eens gehad dat er dan een straal niet meer te houden was. Heel eerlijk een natte broek dus als gezonde volwassen man. Dat kan dus wel, een hele plas echt nooit.
  Als je na die straal nog niet gaat plassen of dat dat niet mogelijk is zal er dus wel een volgende komen. Je blaas raakt dan weer overvol

  Reageer
  #7

  Hij zal het toen wel opgeven hebben. Hij had al een natte broek en dan kun je het weer niet meer ophouden. Dan ziet toch iedereen het dus waarom zou je nog gaan zitten lijden en het nog proberen te stoppen. Je doodschamen voor iets waar je niets aan kunt doen is al vervelend genoeg. Ik zou het de eerste keer al hebben laten gaan als het toch uitzichtloos is.

  Reageer
Reageer op: Kunnen volwassen mannen nog een ongelukje krijgen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief