Veel aandrang, geen blaasontsteking

  • #1

    Ik heb nu al 4 weken constant aandrang. Ik moet wel al minder plassen als de eerste weken. Normaal nergens pijn of last van bij de blaas. Maar na een avond in de stad had ik ineens stekende pijn aan de blaas.Verder geen last van pijn. Verder heb ik geen blaasontsteking en dachten ze dat ik pollukarie had. Ik ben 17 jaar en heb het gevoel dat me klachten kwamen door het moeten plassen maar niet kunnen doordat er mensen buiten langs liepen. Heb toen nog een hele wedstrijd met aandrang gevoetbald en in de avond kwamen de klachten. Wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    het lukte niet om te plassen terwijl ik dit wel probeerde. Dit is niet een klacht die ik ervaar meer, maar dit kan wel de oorzaak zijn. een paar dagen ervoor had ik dit ook gehad, waardoor ik wat vaker moest plassen. wat kan de mogelijke oorzaak zijn?

    Reageer
    #3

    Moeilijk te zeggen zo. Ga naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de uroloog

    Reageer
Reageer op: Veel aandrang, geen blaasontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief