Continue plasdrang, pijn bij plassen, geen blaasontsteking

 • #1

  Ik ben een jonge vrouw (20) en heb al meer dan een half jaar problemen met plassen. Ik voel een constante druk om te plassen, de ene dag weliswaar erger dan de andere. Ook heb ik regelmatig heel veel pijn bij het plassen.

  Er zijn al meerdere urinekweekjes gedaan maar van een blaasontsteking is geen sprake. Röntgenfoto's en echografie van de nieren waren ook oke en nierstenen zijn intussen ook uitgesloten.

  Ook een soa is 100% zeker uitgesloten.

  We hebben geen idee meer wat het nog kan zijn maar pijnstillers helpen niet tegen de aandrang en dit is echt wel een storende factor in mijn leven geworden.

  Uroloog wil ik zo lang mogelijk vermijden en ik wil eerst alle andere mogelijkheden bekijken.

  Als iemand nog ideeën heeft van wat dit zou kunnen zijn, laat het me aub weten.

  Reactie
  #2

  Hoi ik heb precies dezelfde klachten nu ook al 3 maanden ben ook al overal op getest kweken gemaakt zelfs onderzoek blaas bij uroloog en scan nieren vermoeden overactieve blaas maar de medicijnen die ik daarvoor heb gehad helpen totaal niet dus heb mijn twijfels ook heb ik steeds als ik urine inleveren leukos erin maar na de kweek is het dan steeds geen blaasontsteking maar zo voelt het wel. Ik weet hoe jij je voelt en het is afschuwelijk hoop dat er iemand de gouden tip voor ons heeft.

  Reactie
Reageer op: Continue plasdrang, pijn bij plassen, geen blaasontsteking
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief