Geen blaasontsteking, wel last

 • #1

  Hallo,

  Ik heb nu sinds iets meer dan twee weken klachten die doen denken aan blaasontsteking. Urine laten testen, niets uitgekomen. Ook veel last gehad van mijn darmen, maar nu mijn stoelgang is verbeterd zitten daar geen problemen meer. Ik ben langs de dokter geweest die ook mijn buik heeft gevoeld en dacht aan een griepje. Ik voel me goed, buiten dat ik na het plassen bij het uitplassen kramp ervaar. Echt pijn aan de plasbuis. Ik heb niet de hele dag een branderig gevoel, maar het speelt door de dag heen wel een aantal keer op. Ik heb al 9 maanden een vaste vriend. Hij heeft geen klachten en deze klachten zijn nieuw voor mij. Ik slik ook de pil. Volgende week start ik mijn stopweek in. Er is geen last van afscheiding en ook geen pijn bij de seks. De dokter dacht dus ook niet aan een SOA of schimmelinfectie. Toch ervaar ik nog steeds een vreemde pijn in mijn blaas en plasbuis. Wie herkent dit en kan mij helpen?

  Reageer
  #2

  Ik herken je klacht.
  Heb daar ook last van gehad.
  Ik Had een tijdje terug een soa test laten doen maar kwam niks uit, ook geen schimmel infectie.
  Als ik stress heb ik er wel eens last van, dan doet mijn blaas pijn (alsof die vol zit) en het brand na dat ik op de wc heb gezeten, maar heb dan geen blaasonsteking.
  Bij te droge sex heb ik wel last van een branderige plasbuis die dagen aan kan houden. (pds kan ook blaas problemen geven) eigen ervaring.
  Meschien heeft u hier wat aan.

  Reageer
  #3

  Hallo SJ!

  Ontzettend bedankt voor de reactie! Wat vervelend dat u er ook last van heeft gehad… Heeft u nog tips ontdekt die kunnen helpen, of is het bij u vanzelf over gegaan?

  Reageer
Reageer op: Geen blaasontsteking, wel last
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief