3+ leukocyten in urine, geen blaasontsteking wel pijn

  • #1

    Ik dacht een blaasontsteking te hebben maar na 2 ab kuren ging het niet over. Urine op kweek, geen bacteriën. Wel 3+ leukocyten en het brand verschrikkelijk. Loop er inmiddels 4 weken mee en heb een echo gehad van alle organen maar ook hier komt niets uit. Ik heb wel een licht verhoogd eiwit in de urine zitten en wat een zeurderige buikpijn. Zo nu en dan bij iets actiefs schiet mijn temperatuur wat omhoog tot max 38.1. voor de rest is het ongeveer rond de 37.5. ik kan pas over een maand terecht bij de uroloog maar de pijn is gewoon niet te doen en daarbij vind ik het allemaal maar raar... Heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

     

    Reageer
    #2

    Probeer natuurlijke dingen.

    had je positieve nitriet test?

    probeer d-mannose, cranberry,...

    Reageer
    #3

    Nee die had ik niet en ook geen bacteriën op kweek... Dus alleen licht  verhoogd eiwit en 3+ leukocyten.

    Reageer
    #4

    Hoi Miep

    Ik heb het idee dat dmannose mij hierbij heeft geholpen te koop in de natuurwinkel of online te bestellen is natuurlijk bij iedereen anders maar het is te proberen. Gr nancy

    Reageer
    #5

    Ik heb dit precies zo.

    5x eigen teststrip wel verhoogde leukocyten + nitriet. Test bij huisarts (zelfde urine) negatief, snelle kweek ook.

    Huisarts zegt dat het geen blaasontsteking is en geeft geen antibiotica. Ik heb veel klachten, branden, jeuken, vaak plassen, soms een hele korte scheut koorts lijkt. Ik drink 3+ liter water en neem zo'n 6-8x mannose op een dag. Overdag lijkt het nu rustiger, maar 's avonds en 's nachts zijn een hel. Ik kan er al dagen niet/moeilijk van slapen.

    Vanmorgen weer urine getest zelf, met nieuw aangeschafte test (voor t geval mijn andere over datum waren en foute info gaven). Weer leukocyten maximum, nitriten nihil.
    Nu zo urine naar huisarts brengen.

    Is er bij u intussen duidelijkheid?
    Hoge leukocyten kan ook nog op andere dingen wijzen, ik snap niet dat ze bij klachten die er zijn en niet weggaan niet daarop doorpakken.

    Reageer
    #6

    Hoi,
    Ik heb precies hetzelfde en ben 3 x naar de spoedpoli geweest met onverklaarbare buikpijn, kon niet eens lopen.
    Wel 1e keer positieve bacterie in urine, eerst verkeerde kuur gehad, toen de goede en klachten namen af maar zijn niet weg, nu weer een furantoine kuur (2e) gekregen na leuco's en bloed positief maar uit kweek komt helemaal niets...dus na de kuur begint de ellende weer opnieuw....wat erg dit...wil graag weten hoe het jou verloopt.

    Reageer
    #7

    Had zelfde ellende. Kreeg vd ha synapause medicijnen via de vagina. Na kuurtje geen enkel probleem meer. Ook buikpijn weg.

    Reageer
    #8

    Leukocyten kan ook komen als je geen gewassen plas hebt gebruikt. Heb je echt goed alles gewassen en alleen de middenstroom urine gepakt??

    Ik heb erytrocyten en eiwitten in urine al maanden. Ze overleggen nu met nefroloog hoe nu verder. Ze zeiden altijd als er eiwitten inzitten komt het vanaf de nieren.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik heb ook steeds te hoge leukocyten, maar voor de rest is alles goed. Mijn blaas is wel geïrriteerd, maar geen pijn bij plassen. Ik ben al weken aan de D manosse en Granberry pillen, maar het wil nog steeds niet weg.
    Elke keer weer te hoge leukocyten.
    Heeft iemand nog tips om hier vanaf te komen?

    Reageer
    #10

    Hoi

    Ik heb er ook last van weken lang is het bij jou nu weg

    Reageer
    #11

    Hoi

    Ben je inmiddels geholpen

    Reageer
Reageer op: 3+ leukocyten in urine, geen blaasontsteking wel pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief