Ontstekingscellen in urine geen bacterie

 • #1

  Ik heb nu al bijna 4 maanden last van constant moeten plassen pijn na het plassen niet tijdens in de vagina/plasbuis dit is begonnen met blaasontsteking maar na 3 kuren verschillende antibiotica nog steeds dezelfde klachten inmiddels uroscopie gehad blaas zag er goed uit/ scan van de nieren ook goed allerlei kweken geen geslachtsziekten gyneacologische echo bekkentherapie meficijnen tegen overactieve blaas niets helpt. Vandaag weer bij de uroloog geweest wederom ontstekingscellen in urine geen bacterie. Ben nu ontzettend bang voor blaaspijnsyndroom maar vorige keer zag de blaas er keurig uit radeloos! De uroloog wil nu dat ze via een katheter opgevangen urine gaan kweken? Zijn er toevallig mensen met soortgelijk iets wat misschien toch nog goed is gekomen? Ik hoor het graag.

  Reageer
  #2

  Hi Nadine,

  Ben benieuwd of er bij jou iets uit is gekomen? Ik loop met dezelfde klachten al onderzoeken gehad bij uroloog en gynaecoloog, maar ze kunnen niks vinden. Ben dus nogal radeloos want heb dagelijks pijn.
  En bij mij ook al aantal keer wel ontstekingscellen maar geen blaasontsteking.

  Heb jij ondertussen al een diagnose?

  Groetjes,
  Laura

  Reageer
  #3

  Hoi Laura,

  Toevallig was ik weer eens op het forum aan het zoeken en kwam oud bericht tegen met nieuwe reactie van jou. Ik heb vorige keer met deze klachten gelopen van november 2018 tot juli 2019 en had allerlei onderzoeken gedaan en opeens was de klacht weg! Deze was weggebleven tot dit jaar april 2020 nu is het dus weer terug tot nu toe echt radeloos en aan het uitvogelen wat mij vorige keer geholpen heeft ben bezig het rijtje van vorige keer aan het nadoen om er proberen achter te komen ik dacht dat dmannose mij had geholpen maar nu deze keer helpt het niet en heb nu als laatste bekkenfysio die gebruikt maak van de Maple en triggerpointtherapie inwendig hoop zo dat het weggaat het is afschuwelijk lijkt op blaasontsteking mijn grootste angst is dat het ic is maar daar vond vorige keer de uroloog de blaas ervte goed voor uitzien en dan kan het lijkt mij ook niet bijna jaar weg zijn. Hoe is het inmiddels met jou?

  Reageer
  #4

  Hi Nadine,

  Vervelend om te lezen dat het terug is gekomen. Dat geeft me geen hoop 🙁

  Bij mij dachten ze eerst ook IC, maar de blaas ziet er van binnen rustig uit en ik moet niet vaak plassen. Heb jij dat wel? Ook heb ik juist vaker pijn na het plassen en lucht het juist niet op. Ik krijg over 2 weken nog een urodynamisch onderzoek om uit te sluiten dat het niet mijn blaasspieren zijn. Uroloog had al bedacht dat ik botox in mijn blaasspieren kon krijgen als dit de oorzaak was. Daarnaast ben ik sinds week weer opnieuw traject in gegaan met een nieuwe bekkenbodemfysio. Zij had het ook over een ‘knoop’/triggerpoint in de bekkenspier. De dokter had het ook nog over amitriptyline tegen zenuwpijn. Heb jij dat al eens geprobeerd?

  Bij mij is de pijn helaas ondertussen zo erg (voelt als ijzige messteken) met aanvallen van extreme pijn dat ik veel thuis zit.

  Ik zal als ik de onderzoeken gehad heb weer wat posten wat de uitslag is en welke behandeling ze gaan doen.

  Ben ook erg benieuwd of de fysio bij jou aanslaat. Sterkte!

  Groetjes,

  Laura

   

  Reageer
  #5

  Hi Laura,

  Ik heb wel last van constante aandrang bij mij denken ze meer aan geprikkelde blaas. Heb ook een urodynamisch onderzoek gehad maar was verder ook goed dus eigenlijk weten ze het niet volgens de bekkentherapeute heb ik ook trigger points in de bekken. De uroloog zei toen wel tegen mij dat gespannen bekkenbodem en trigger points rare klachten kunnen geven die lijken op blaasontsteking. Misschien heb ik het weer teruggekregen na beetje drukkere stressvolle periode maar die angst wat ik lees van mensen met IC daar ben ik bang voor met zoiets. Er is ook een boek geschreven door een uroloog misschien aanrader ook voor jou dat heet the headache in the pelvis is wel Engels Google maar eens ik heb het boek besteld. Hoop dat we er snel weer vanaf kunnen zijn groetjes nadine

  Reageer
  #6

  Hi Nadine,

  Ik ben een half jaar klachtenvrij geweest! En ik denk dat dit komt omdat er in die periode prive veel speelde dus ik mentaal geen ruimte had voor de lichamelijke pijn. Daarnaast ook keurig iedere dag de oefeningen van de bekkenfysio gedaan. Helaas merk ik nu dat het af en toe weer terugkomt, maar ik haal er hoop uit dat ik weet dat het ook zomaar weer kan verdwijnen.

  Is het bij jou ondertussen alweer lange tijd goed?

  Groetjes,

  Laura

  Reageer
  #7

  Hoi dames

  Zouden jullie mijn verhaal ook willen lezen op pagina 227 aangezien ik zie dat jullie contact ook van 2021 is

  Groetjes auwsie

  Reageer
  #8

  Hi Auwsie,

  Kun je anders aangeven hoe het topic heet? Ik zie geen pagina 227 namelijk.

  Groetjes,

  Laura

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Neem zuiveringszout.  Niet van de supermarkt maar van de Etos.   GIMBORN 100% zuiver'.  Het heeft bij mij meteen geholpen...binnen een uur was ik van alles af.   Ik had al twee x medicatie van de dokter gekregen , en niets hielp.  Dit is voor mij een wondermiddel en ook nog eens uit de natuur.   één theelepeltje in een half glas lauw roeren en meteen opdrinken.  Je kan het ook drie keer per dag doen. Dat is aan jou...

  Sterke.  gr juliette....

  P.S geef maar door !

  Reageer
Reageer op: Ontstekingscellen in urine geen bacterie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief