Blaas niet leeg kunnen plassen

  • #1

    Hallo allemaal.

    Ik ben een man van 45.jaar en loop al bijna 2.jaar met blaasproblemen.Het probleem is dat ik vaak moet plassen en als ik dan ga komt het moeilijk opgang en stopt het weer.

    Ook heb ik dus vaak (ook bij een orgasme) dat,zodra er iets aankomt dat mijn spier vanzelf aanspant alsof hij wil zeggen..Nee het mag er niet uit!! En dan een beetje opent.(alsof je een tuinslang half dicht knijpt!

    Ik ben bij 3 urologen geweest en heb 2 inwendige onderzoeken gehad,maar dat was allemaal goed.

    Prostaat-prostaat waarden-nieren-urine-bloed,allemaal goed.Vele pillen geslikt,maar die hielpen niet en Bekkenbodemtherapie  ook niet.

    Tijdens het laatste inwendige onderzoek zag ik zelf wat wit/grijze vlekken op mijn prostaat.Maar hij zei dat dat Kalkafzetting was op de prostaat en dat dat normaal was,dus ook goed.

    Nu heb ik weer pillen omdat ik dan misschien zwakke blaas spieren heb.

    Ook ben ik naar het Andros Mannenkliniek in den-haag geweest,maar ook niets uitgekomen.

    Ik kan mijn plas als de beste ophouden,dus zeker geen last van incontinentie.

    -Dus kort gezegd,het is net of mijn sluitspier van mijn plas erg strak staat en als er iets aankomt hij maar met moeite of hakkelend wilt openen.

    Iemand ervaring hier mee??

    Reageer
Reageer op: Blaas niet leeg kunnen plassen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief