Leukoplakie?

  • #1

    Ik heb al langere tijd problemen met de binnenkant van me wang. Er is iets wat me ongerust maakt. Ben er al een tijd geleden mee naar de tandarts geweest, echter heb ik het gevoel dat ze er niet zoveel over weet. Want ze weet zelf niet wat het is. Hieronder een foto. Het is soms veel erger.

    Ik ben bang dat het leukoplakie is. Ik ben trouwens 29 jaar en heb jaren gerookt. En sinds kort eigenlijk gestopt.

    Reageer
    #2

    Het lijkt er meer op dat je wang regelmatig tussen je tanden komt.

    Reageer
    #3

    Het is in het echt zeg maar veel witter van kleur dan op de foto. En het is niet alleen op de lijn zeg maar waar me tanden bijelkaar komen. Het is op me gehele wang. Ik heb op internet gekeken en het lijkt echt op fotos van leukoplakie. Tandarts neemt het niet zo serieus, omdat ze DENKT dat het niks ergs kan zijn.

    Reageer
    #4

    Ga er dan eens mee naar de huisarts.

    Reageer
    #5

    Dat ga ik zeker doen zo snel mogelijk. Maar ik heb de forum doorgelezen en zie veel reacties van u. Ik neem aan dat u er veel kennis over heeft. Lijkt het op leukoplakie, of heeft het helemaal niks mee te maken? Of kunt u dat niet zo zien

    Reageer
    #6

    Nogmaals een foto

    Reageer
    #7

    Het doet mij niet meteen aan leukoplakie denken. Maar dat is aan de hand van een foto soms moeilijk te zeggen. Daarom is het beter om even naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Leukoplakie?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief