Last van tong, opgezette smaakpapillen???

 • #1

  Sinds afgelopen maandag (dit is dus dag 3) heb ik een beetje last van mijn tong. Het topje van mijn tong voelt een beetje pijnlijk en het lijkt alsof sommige smaakpapillen wat zijn opgezet. Wat zou dit kunnen zijn?

  Reactie
  #2

  Hier een foto ervan.

  Reactie
  #3

  Nog even een toevoeging: ik heb zowel zaterdag als zondag vrij pittig gegeten. Het eten opzich was al pittig en ik heb er ook nog eens hele pittige sambal eroverheen gedaan. Ik weet niet of dit met elkaar te maken kan hebben maar ik vertel het er toch even bij.

  Reactie
  #4

  Het antwoord weet je zelf natuurlijk ook! Een irritatie door de pepers.

  Reactie
  #5

  Dacht ik al wel! Voortaan dan toch maar genoegen nemen met wat minder pittig 😛

  Reactie
  #6

  Het kan evenzeer een SOA zijn , viraal wellicht . Zo kan het syfilis in een vroeger stadium zijn , dat dan nog wel te behandelen valt ( binnen de termijn van maximaal 2 jaar ! nadien wordt het lastiger ! ) , het kan een Candida-infectie zijn , het kan zelfs herpes zijn of het kan gewoon een simpele irritatie van de tong zijn , dit kan werkelijk vanalles zijn .
  Ik zou mezelf voor de zekerheid toch uberhaupt laten controleren door een arts , laat een onderzoek doen nu het nog niet genezen is !
  Voor je 't weet heb je toevallig een SOA , ik zou er niet te luchtig over gaan , significant als iedereen zo zou reageren door dit niet te laten controleren is het zo een gevaar voor de eventuele partner(s) !
  Het indiceert uiteraard niet dat dit een SOA is , maar voor de zekerheid laten controleren is hier wel adequaat .
  Zelf heb ik nog nooit genitale blaasjes gehad maar nu kreeg ik blaasjes op mijn tong en tevens voelde deze heel slijmerig aan , mijn smaakpapillen aangetast e.d. , dus ik ga naar de dokter om zekerheid te krijgen en een SOA eventueel te kunnen ontkrachten 😉 .
  Groet , V.

  Reactie
  #7

  En wat was de uitslag van jouw bultjes?

  Reactie
  #8

  Hallo, heb piralvex gebruikt tegen tandvlees ontsteking sindsdien verbrande tong. Opgezwollen papillen.

  heb al keelklachten lang heb korte relatie gehad. Zou het soa herpes kunnen zijn? Maar bultjes na gebruik piralvex gekregen na tandingreep tandarts. Kreeg antibiotica voor kies trekken en ibuprofen. Foto

  BBCode you used is not allowed.

  BBCode you used is not allowed.

  BBCode you used is not allowed.

  BBCode you used is not allowed.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  dat is toch van piralvex

  Reactie
Reageer op: Last van tong, opgezette smaakpapillen???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief