bult op tong +blauw

  • #1

    op mijn tong zit sinds een paar dagen een soort streepje wat beetje opgezwollen en hard is. pijnlijk met tanden poetsen en als ik er mee over mijn tanden ga.het zit aan de onderkant. verder heeft de onderkant een blauw/paars achtige kleur maar dat doet geen pijn.

    weet iemand wat hewt is?

    Reageer
    #2

    dit heb ik ook.. eerst was het alleen soms als ik wakker werd was het blauw en een bultje. maar nu blijft het blauw langer zitten en is pijnlijk.. 🙁

    Reageer
    #3

    Ik heb precies het zelfde!! Eerst speelde het indd zo nu en dan op (hier ook vaak snachts of sochtends dat het buitje echt "op spanning stond" zeg maar) en opeens verdween het. Jaren niet meer gevoeld, nu sinds een paar maanden weer aanwezig.. Bij mij doet het geen pijn maar het is mega irritant, voel het steeds zitten alsof er een kraaltje in mijn tong dwars zit.
    Afgelopen vrijdag bij de huisarts geweest (zal je net zien dat er bij het onderzoek weinig te voelen is) vlgns de HA een volgelopen/geïrriteerd talgkliertje, hoef me er geen zorgen om te maken. Alleen wanneer het (snel) groter zou groeien of pijn gaat doen terug komen.
    Maar ik weet het niet zo.. Wat heeft jullie huisarts gezegd???

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: bult op tong +blauw


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief