Witte vlekjes aan binnenkant lippen

  • #1

    Ik ben Nona, 20 jaar oud.

    Al sinds een tijdje heb ik last van witte vlekjes aan de binnenkant van mijn lippen, met name mijn onderlip. De vlekjes ontstaan spontaan en verdwijnen na enkele dagen ook weer.
    Naar mijn gevoel zijn mijn lippen een stuk dikker wanneer de vlekjes aanwezig zijn, verder zijn ze niet gevoelig maar heb ik wel voortdurend de neiging om met mijn tanden langs de vlekjes te gaan. De vlekjes voelen zacht aan.
    Ik heb vaak last van aften dus ik weet dat dit absoluut niet hetzelfde is. Wat het wel zou kunnen zijn is mij een raadsel..
    Ik kon op geen enkel ander thread iets terugvinden, vandaar mijn vraag. Hopelijk kan iemand mij helpen!

    1e foto is gemaakt zonder flits
    2e foto is gemaakt met flits

    Alvast heel erg bedankt voor de hulp!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het ,lijkt op een infectie. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Hii ik heb ook tijdje last van ben je misschien naar de huisarts geweest ik ben wel benieuwd naar de reactie

    Reageer
    #4

    Ik ben zeer benieuwd of je er mee langs de huisarts bent geweest. Ik heb namelijk die plekjes al meer dan een jaar. Mijn huisarts wist niet wat het kon zijn. Ook zijn mijn lippen dik.

    Reageer
    #5

    Dit is hoogstwaarschijnlijk een infectie met een ontsteking of een soort allergie, je moet je laten testen, een arts raadplegen en een analyse van de omgeving maken, in het algemeen zal de dokter je waar nodig wijzen, ik wens je gezondheid, beter worden

    Reageer
    #6

    Ik sluit me aan bij innufisheri, dat lijkt inderdaad op en infectie, ontsteking of allergie. Wellicht kun je ook een poosje bijhouden wat je eet en drinkt en dan kijken op welke dagen het erger wordt? Als de dokter het niet weet kun je ook eens tandartsen bekijken en zien wat zij er van weten, aangezien het in je mond zit. Aften kunnen ook een teken zijn van overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen dus het zou kunnen dat je ergens niet goed tegen kunt. Er zijn ook specialisten die met je in behandeling gaan om te kijken of je voor bepaald eten intolerant bent.

    Reageer
    #7

    Hoi hoi, ik heb dit ook en toevallig in juni toen ik op vakantie was en nu weer terwijl ik weer op vakantie ben. Ik dacht dat mijn lippen verbrand waren vorige vakantie dus ik heb deze vakantie flink gesmeerd met lippenbalsem met spf, maar dat is het denk ik niet geweest.
    Ik probeer na te gaan wat ik hier eet wat ik thuis niet eet en ga na deze vakantie eens langs de huisarts!

    Groetjes

    Reageer
    #8

    Goedemorgen,

    Ik ben vrijdag bij de tandarts geweest ik had een gaatje die gevuld is. Maar naar de verdoving voelde het dik aan. En nu heb ik een dikke blaar waardoor ik mijn mond niet dicht kan doen het zijn witte stukken in m’n binnen zijde van m’n lip.

    Wie herkent dit?
    Dankje

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Al iemand meer nieuws? Ik heb dezelfde soort blaasjes. Komt voor na orale seks. Zou het mechanische irritatie kunnen zijn?

    Reageer
    #10

    Hai, ik heb hier ook last van gehad. Mijn huisarts zei dat het waarschijnlijk door het koortslipvirus komt maar soms komt is het ook onverklaarbaar. Hij zei dat ik het gewoon moest afwachten en dat het vanzelf weg trekt, is namelijk geen behandeling voor.

     

    Reageer
    #11

    goeiemorgen, ik heb hier ook last van gehad i, januari dit jaar, bij mij kwam het door overmatig aioli eten bij het kerstdiner. Mijn huisarts zag het als een ontsteking/infectie door irritatie. ik heb een middeltje tegen eczeem gekregen op alcohol basis, en dan 3 keer per dag een druppel over de lip verspreiden. prikte ontzettend, maar zag wel na een dag al verbetering. wel een week moeten doen tot het echt weg was.

    Reageer
Reageer op: Witte vlekjes aan binnenkant lippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief