Rode vlekjes zijrand tong

 • #1

  Goede dag,

  Een vraag hier al mee naar de huisarts geweest maar ben daar niets wijzer geworden. Nu zoon 3a4 weken last van de zijkant van mijn tong zowel links als rechts het ziet eruit als rode puntjes zit voornamelijk aan de voorzijde van de tongrand vergrote papillen of? Ben zwanger 37 weken en heb daarvoor geen problemen gehad met mijn mond wel laatst ook zoon 4 weken geleden een boven kies moeten laten trekken. Kan dit ermee te maken hebben of wat zou de bultjes aan de zijkant van mijn tong kunnen verklaren? Tongrand is ook ligt gevoelig.

  Alvast dank voor uw antwoord
  Mvg

  Mocht er een mogelijkheid zijn om fotos toe te voegen hoor ik dit graag die heb ik gemaakt.

  Reactie
  #2

  Het zou kunnen dat je tong langs de andere kiezen schuurt omdat er een kies tussenuit is. Ze kan daardoor geïrriteerd raken.Voel je vaker met je tong op de plek waar de kies is weggehaald?

  Reactie
  #3

  Soms wel maar dit probeer ik wel zo min mogelijk te doen, probeer ook zo min mogelijk met mijn tong langs tanden te gaan. Heb even een foto bijgevoegd soms ook wat keelpijn. Ha heeft wel geprikt ok b12 tekort maar die was in orde.

  Reactie
  #4

  Het kan toch een irritatie zijn...

  Reactie
  #5

  oke ziet er niet uit als iets ernstigs?

  Reactie
  #6

  Nee. Niets ernstigs

  Reactie
  #7

  Dank u Tandor

  Reactie
  #8

  Wit vlekje met een kleine dikte onder rechter zijkant tong

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Rode vlekjes zijrand tong
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief