Kleine blaasjes

  • #1

    Het begon allemaal met een tintelende tong wat al snel over ging naar een pijnlijke tong en vreemde smaak in mijn mond. Heel veel te zien was er toen nog niet. Wat rood, wat krasjes klein blaasje. Nou dokter geweest diclofenac gehad voor de pijn en lidocaine om het aan te stippen. Maar goed de lidocaine werkt 5 minuten verdovend en dan is het weer uitgewerkt. Paar dagen later was alles weer bijna normaal. Tot ik weer een pijnlijke tong kreeg. Alleen nu zit mijn tong vol met zichtbare blaasjes. Bloed geprikt hier is niks uitgekomen. Nog niet alle uitslagen zijn binnen. Maar ben nu al 2 weken bezig. Vanaf zaterdag heb ik tong vol met blaasjes. De voorkant en zijkant. Ik heb niet het idee dat het aften zijn. Want als ik de foto's op internet bekijk ziet het heel anders uit. Begin wel verkouden te worden en keelonsteking te krijgen. Iemand enig idee?

    Reageer
    #2

    Het kan een bacteriële infectie zijn of een virale infectie. Is er een uitstrijkje van je mond/tong gemaakt om het vocht van zo'n blaasje te onderzoeken? Heb je een koortslip gehad?

    Reageer
    #3

    Nee dit is nog niet gemaakt. Dit zal ik vrijdag ook aankaarten als er verder niks uit het bloedonderzoek is gekomen. Nee koortslip heb ik nog nooit gehad. Mijn man wel, maar gelukkig nog nooit overgenomen.

    Reageer
    #4

    nooit overgenomen?  dat is nu dan nog maar de vraag...

    Reageer
    #5

    Ik neem aan dat een dokter toch wel snel ziet ofdat het om een koortslip gaat ja of nee.

    Reageer
    #6

    Toen je de eerste keer naar de dokter ging, waren de klachten ook niet zo erg. Het gaat dan ook niet om een koortslip. Het zou dan een herpes infectie in je mond kunnen zijn... Maar ook een bacteriële infectie is mogelijk

    Reageer
Reageer op: Kleine blaasjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief