Gele kleur

  • #1

    Hallo,

    De binnenkant van mijn mond heeft een beetje een rare kleur. Mijn wangen (binnenkant) zijn geel. En ook mijn gehemelte heeft een ietwat rare kleur, eerst is het erg wittig, en na 1,5 cm ongeveer (vanaf net achter mijn tanden naar achter) is het vrij gelig met wat paars/rode bloedvaatjes.

    Ook heb ik aan het eind van het harde gedeelte van mijn gehemelte een hard bultje die ietwat gevoelig is als je erop drukt maar dus wel erg hard.

    En nu vraag ik mijn af of dit een normale kleur is?

    Reageer
    #2

    Eigenlijk niet, tenminste als je niet bent (geweest).

    Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Ik ben trouwens een meisje van 17 en heb dit nu een paar weken. Er is ook niks bijzonders gebeurd of ik heb iets aparts gegeten/gedronken. Maar dan moet ik er misschien toch eens naar laten kijken.

    Heb je enig idee waar dat door zou kunnen komen?

    Ik weet dat een gelige kleur vaak kan komen door de lever, maar mijn lever is getest en heb er niks over gehoord. Merk wel dat ik de laatste dagen wat buikpijn heb  rond mijn navel, nu is dat minder maar als ik eet, krijg ik heel gauw buikpijn (dat gevoel nadat je teveel gegeten hebt, alleen heb ik dat niet). En ik heb van die lichte vlagen met misselijkheid en een licht gevoel in mijn hoofd.

    Ben laatst bij de huisarts geweest, hier heb ik het wel gehad over het feit dat ik van mening ben dat mijn ogen een gele tint hebben, goed te zien onder fel licht. Maar dit erkende hij niet (niet dat hij met voldoende licht keek, maar oke)

    Reageer
    #4

    Ik zou dat toch terug gaan naar de huisarts...

    Reageer
    #5

    Oke, dat moet dan maar. Hij zal me waarschijnlijk weer niet serieus nemen, maar dat zien we dan wel weer.

    Wel apart dat hij het niet gezien heeft toen ik er was een week geleden, hij heeft wel in mijn mond gekeken. (Had er zelf toen helemaal niet meer aan gedacht)

    Reageer
    #6
    1. hoi en weet je al waardoor het kwam. Ik heb namelijk precies hetzelde

    Groetjes Nina

    Reageer
Reageer op: Gele kleur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief