genitale wratten

  • #1

    Hee,
    Ik had sinds voor de zomervakantie een bultje bij me geslachtsdeel en ikdacht ach dat gaat wel weg. Nu sinds paar weken werd het dr meer.. ik ben naar de dokter geweest en die heeft me iets gegeven waarmee ik ze kan stippen. Nou ben jk een week later gebeld door de dokter, en die zegt dat ik me moet laten onderzoeken op soa en dat dat kosten met zich mee kan brengen. Maar ik heb een probleempje me ouders weten hier niks van en kunnen het absoluut niet weten.. nu zitik hier heel erg mee.. ik wil die test niet doen want dan komen ze er allemaal achter.. ik baal hier heel erg van en voel me er erg kut hierover en kan er met niemamd over praten. Wat zouden jullie doen als jullir mij waren?

    Reageer
    #2

    Je huisarts heeft wel een punt. Je hebt genitale wratten opgelopen, dus is het mogelijk dat je ook nog een andere soa hebt. Soa's zijn wel besmettelijk.

    Hoe oud ben je?

    Reageer
Reageer op: genitale wratten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief