Is het normaal?

  • #1

    is het normaal of gebruikelijk dat een therapeut je zijn nummer geeft (waarschijnlijk wel) en dat je hem gewoon kunt sms'en en bellen? en dat hij ook gewoon altijd (bijvoorbeeld om 01:00 's nachts) reageert en afsluit met alleen zijn voornaam?

    Reageer
    #2

    Therapeut voor wat?
    Jij schijnt het in ieder geval niet vreemd te vinden want je belt of sms't hem om 01.00 's nachts. Dat vind ik niet normaal.

    Reageer
    #3

    Ik heb hem niet om 01:00 's nachts gesmst of gebeld. Ik reageerde op een sms over een afspraak dat het tijdstip mogelijk was en [i]hij[/i] reageerde op dat tijdstip.
    Therapeut voor psychische problemen waar ik al een tijdje mee kamp.

    Reageer
    #4

    Dat heb ik dan dus verkeerd begrepen.
    Maar normaal vind ik dat dus ook niet. Heeft totaal geen toegevoegde waarde om dat 's nachts te doen. Dat had de volgende ochtend toch ook gekund.
    Als hij dat met al zijn patiënten doet, vraag ik me wel af hoe lang dat hij dat volhoud..... Een beetje vreemd vind ik het wel. Je zou van een (psycho) therapeut verwachten dat hij juist zijn privé leven probeert af te schermen.

    Dat hij zijn voornaam gebruikt daarentegen weer niet. Dat is in Nederland tegenwoordig algemeen gebruik dat iedereen, iedereen bij zijn voornaam noemt.

    Reageer
    #5

    Ik vond het ook wel typisch. Verder is het een normale man.
    Ik ben persoonlijk altijd meer van de achternaam ipv de voornaam. Ik ben nog jong en daarom voelt het wat 'respectloos' als ik een therapeut bij zijn voornaam noem in plaats van achternaam.

    Reageer
    #6

    Jij moet gewoon doen wat jij denkt dat goed is en waar jij je prettig bij voelt.

    Reageer
    #7

    Zal ik doen, dank Tandor

    Reageer
Reageer op: Is het normaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief