Inzage in dossier krijgen?

  • #1

    Ik ben 3 weken geleden geopereerd aan mijn enkel waar
    een arthrodese is geplaatst. Nou was er met mij afgesproken dat
    ik plaatselijke verdoving zou krijgen in combinatie met een slaapmiddel.

    Nou zij de verpleger op de uitslaapkamer dat ik uiteindelijk toch een algehele narcose heb gekregen omdat dat tijdens de operatie beter bleek te zijn. Nou ben ik daar met mijn arts niet verder opdoor gegaan, omdat het me niet echt belangrijk leek. Nou ben ik maandag voor de gipswissel geweest, welke ik vervroegd kreeg ivm heling van de wond. Nou zij de meneer
    van de gipskamer alleen dat hij het verslag had gelezen en dat er wat dingen waren geweest bij de operatie waardoor ik nu meer pijn kon hebben dan gebruikelijk was na zo'n ingreep.

    Dit in combinatie met die plotselinge algehele narcose doet mij denken aan het feit dat er iets niet helemaal volgens plan is gegaan en ik zou graag weten waarom en waardoor. Nou heb ik dat gevraags aan die man, want het staat immers in dat verslag, alleen daar wil die geen antwoord op geven.

    Het lijkt me toch dat ik als patient zijnde recht heb om dit te weten? Kan ik ergens mijn dossier of dat verslag opvragen oid?

    Reageer
Reageer op: Inzage in dossier krijgen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief