Winstrol en testosteron

 • #1

  Beste,

  Kan ik winstrol en testosteron enethaat  samen nemen met salbutanol en flixotide

   

   

  Reageer
  #2

  Dat is ten zeerste af te raden. De middelen die je noemt bevatten ook al steroïden. Maar ook zonder deze middelen is het af te raden. Het zijn geen onschuldige middelen .

  Reageer
  #3

  Ik gebruik sulbutamol namelijk voor mijn astma dit komt gewoon van de apotheek af en wintrol + testosteron h tijdens het fitnessen ik weet wat de risico's zijn alleen mijn vraag is of ik wel een astma puffer kan pakken nu?

  Reageer
  #4

  Zoals ik al schreef: Het is af te raden. Je krijgt te veel steroïden binnen

  Reageer
  #5

  Medicijnen zorgen voor verliezen aan vitaminen en mineralen. Corticosteroïden onder andere aan vitamine D en B, zink en chroom. Zink is nou juist zo belangrijk voor je hormonen en dus voor de aanmaak van testosteron. Ook werken corticosteroïden verhogend op het cortisol in je lichaam. Bovendien doen medicijnen niets aan oorzaken, zoals voedingspatroon, darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. Als je zou zorgen voor een betere biochemie van je lichaam is dat ook beter voor je hormoonhuishouding.

  Reageer
  #6

  Ik las dat winstrol ook een astmatische werking heeft, dus ik zou voorlopig beter geen astma puffers kunnen nemen tot na de winstrol en testosteron. Voor de nakuur gebruik ik nolvadex

  Reageer
  #7

  Volgens mij zou je gezondheid toch moeten prevaleren voor opgeblazen spieren.

  Reageer
Reageer op: Winstrol en testosteron
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief