help ik word niet ongesteld

Online ZorgZus
 • #1

  ongeveer 5 maand geleden ben ik na de dokter geweest omdat ik al 3 maand niet ongesteld was. heb een inwendige echo gehad.. ze konden eerst me ene eierstok niet vinden en toen ze hem hadden gevonden deed het nogal pijn maar kon verder geen kwaad zeiden ze want ze konden niks vinden. nou ben ik daarna ongesteld geweest een week erna. nu 4 maand verder word ik weer niet ongesteld en ik probeer zwanger te raken maar ook dat is het niet.

  ben eigenlijk bang door dat me ongesteldheid uit blijft dat ik nu eigenlijk onvruchtbaar raak.. ik ben nog vrij jong dus ben er wel erg bang voor en vooral omdat mijn kinderwens groot is en omdat ik nog geen kinderen heb.

  kan iemand mij helpen?

  Reageer
  #2

  Als je alijd al ontregelmatig ongesteld bent geweest, kan je menstruatie soms best lang uitblijven.

  Reageer
  #3

  hallo mensen,

  ik ben hier voor het eerst en wil graag advies van jullie.
  Ik ben 25 april gestopt met de pil maar nog steeds niet ongesteld geworden en ben ook bang dat dat niet meer gaat gebeuren en dat ik onvruchtbaar ben. Ook vraag ik me af of ik op dit moment zwanger kan raken ook al ben ik nog niet ongesteld geweest? hoe kan ik weten of ik vruchtbaar ben?
  en wanneer moet ik naar de huisarts?
  hopeloos:(

  Reageer
  #4

  Hoe oud ben je? Hoe lang heb je de pil geslikt? Wat is de reden dat je begonnen bent met de pil?

  Reageer
  #5
  Reageer
  #6

  hallo allemaal ik ben 12 jaar en krijg nu al een witte scheiding en ben nog steeds niet ongesteld is dat erg dat vraag ik me af kan ik later kinderen krijgen ook al heb ik nu een witte scheiding ik wil snel antwoord plzszzzszsz help me

  Reageer
  #7

  Het is me 7de week ik ben nog stees niet ongesteld. Help ik maak me zorgen ik ben nog 14 jaar ik kan niet zwanger zijn ik heb wel gedroom dat ik iemand. Met me gedaan help

  Reageer
  #8

  Hallo Isa, de eerste paar jaar ben je onregelmatig ongesteld, dat is heel normaal. En zoals je zelf zegt, zwanger kun je niet zijn want je hebt nog nooit seks gehad. Maak je niet ongerust, die ongesteldheid komt vanzelf weer.

  Groetjes

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik was ongesteld en heb seks gehad met een jongen.(onveilig) en ben al 5weken, morgen 6 weken niet meer ongesteld! ik heb daarvoor wel de pil geslikt een jaar lang maar na de seks met mijn vriend ben ik het vergeten! kan iemand me helpen?
  hopeloos:(

  Reageer
  #10

  Dus je bent pas gestopt met de pil ná dat je seks hebt gehad? Dan kan je toch niet zwanger zijn.

  Reageer
Reageer op: help ik word niet ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief