geboren zonder baarmoeder"/> geboren zonder baarmoeder=ais-syndroom - Medische Forum - Dokter.nl

geboren zonder baarmoeder=ais-syndroom

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik ben een 30jarige vrouw uit Belgie. Ik ben op zoek naar vrouwen die ook geboren zijn zonder baarmoeder en drager zijn van het xychromosoom. toen ik 16 was menstrueerde ik nog niet en na onderzoek bleek dat ik geboren ben zonder baarmoeder en eierstokken en dat mijn vagina vrij ondiep is. Kindjes zitten er voor ons(mijn vriend en ik) niet in... Onlangs las ik iets over baarmoedertransplantatie en mensen die daar iets meer over weten mogen het ook altijd melden. Ook met adoptie zijn we de laatste tijd bezig, maar de financieele factor houdt ons tegen.

  Wie herkent zich in mijn verhaal? sta ook steeds open voor een msn-babbel over soortgelijke onderwerpen. Fanny

  Reageer
  #2

  Hallo ik ben Silvie ben geboren zonder baarmoeder, met een dubbel geslachtsorgaan en xy chromosomen. Ik wil graag met je schrijven over het onderwerp omdat ik wil weten hoe jij het heb verwerkt heb en hoe je ouders er mee zijn omgegaan. Ik zou het erg leuk vinden als je reageert,
  groetjes Silvie

  Reageer
  #3

  Hai!
  Ik ben 17 jaar en ik weet nu zo'n twee jaar dat ik onvruchtbaar ben. Ik heb dan niet het aissyndroom maar ik zou hier graag wel willen praten.
  Kan heel lastig lotgenoten vinden die ook zonder baarmoeder en eierstokken zijn geboren.
  Als je me toe wilt voegen of me wilt mailen - heeel graag!
  x

  Reageer
  #4

  Dames, zijn jullie voorzichtig met het contact via internet en het uitwisselen van persoonlijke zaken. Het lijkt mij verstandig eerst een beetje de kat uit de boom te kijken en in ieder geval voorzichtig te zijn, als je begrijpt wat ik bedoel.

  Reageer
  #5

  Dit is de patientenvereniging: http://www.aisnederland.nl/

  Reageer
  #7

  AISNederland komt op voor de belangen van vrouwen en meisjes met het androgeen ongevoeligheid syndroom, xy gonadale dysgenesie, leydigcelhypoplasie, echt hermafroditisme en enzymstoornissen in de steroidsynthese zoals hydroxysteroid dehydrogenase en reductase deficiƫntie.

  Omdat AIS Nederland een vrijwilligersorganisatie is, zult u op deze website geen telefoonnummer van AIS Nederland aantreffen. AIS Nederland is een vrijwilligersorganisatie en daardoor is het niet mogelijk om onbeperkt support per telefoon te bieden. Na een eerste contact per email of per brief, bestaat vaak wel de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben met ouders of vrouwen met AOS*.

  [email protected]
  postadres AISNederland
  Postbus 508
  3235 ZG ROCKANJE

  Succes!

  Reageer
Reageer op: geboren zonder baarmoeder=ais-syndroom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif